View Single Post
stare 30.08.2004, 21:18   #735
Zong
Guest

Domyślnie

Sydney B ^_^ Bardzo fajna historyjka..
CIEMNA GWIAZDA odc. 27
.. Dzwoni do Marka
-Słucham?
-Zaraz przyjdę-Aneta rzuciła słuchawkę i zadzwoniła po taksówkę. Gdy była już pod domem Marka usłyszała płacz dziecka. Mark nie ma dzieci. Wbiegła do domu. Zastała Marka próbującego uśpić Artura.
-Dlaczego go porwałeś?
-Nie miałem pieniędzy.
-Nie mogłeś pożyczyć?
-No nie...
-Ja ci pożyczę-Aneta wyjęła pieniądze, wzięła Artura i już chciała pojechać do domu, gdy.. Mark padł na kolana i oświadczył sie jej. Nie zgodziła się.
Następnego dnia Karol, jej szofer także jej się oświadczył. Nie odpowiedziała mu. Tego dnia kręcona romantyczny film z udziałem jej i Jana Nowaka, aktora. Aktor był świetny. Aneta z nim nakręciła kilka filmów. Zakochała się w nim. On oświadczył się jej(epidemia!). Tym razem zgodziła się.
Ania wyszła za mąż za swą pierwszą miłość. Była aktorką, jej mąż reżyserem. Mieli dwie córki-aktorki. Artur rósł. Był lekarzem. Został kawalerem. Alinka została starą panną. Kasia Kowalska, a właściwie Kasia McBan miała dwie córki i syna. Córki zostały modelkami po matce, a syn aktorem po ojcu. Syn Kasi orzenił się z jedną córką Ani. Nowakowie są świetnymi aktorami i górują na listach gwiazd do dziś...

KONIEC

Jak wam się podobało? Proszę was napiszcie szczerze.
  Odpowiedź z Cytatem