View Single Post
stare 31.08.2004, 12:05   #10
she
Guest

Domyślnie

Niop to piszemy.
"Czarny Smok" od.18
Zaatakowała ją Szpilka. Trafiła w szyje jakimś ostrym narzędziem. Angel znalazła się na pogotowiu. Ujrzała biały nierówny sufit. Natychmiast udała się do domu. Jednak nie mogłą ruszać szyją. Przypomniała sobie , że zobaczyła w ostatniej chwili twarz szpilki.
- Właściwie to nic poważnego ,może pAni iść do domu. - Angel udała się na policję. W drodze nha komisariat właściwie to dobrze , że szpilka ją trafiła w szyję. Nikt się nie domyśli , że to Angel zabiła 2 osoby. Jednemu z policjantów powiedziała
- Podejrzewam kto mógł zabić te 2 osoby. Ta osoba zaatakowała mnie dzisiaj. Jest to(niewiem jak ją przedtem nazwałam więc nazwe ją jeszcze raz) Hazel Kackersly(czyt. Hejzel Hakerslaj). Ta kobieta której wbiłam szpilkę w ramię. Chyba postanowiła się zemścić. Zabiła Davida , bo był moim chłopakiem. Nine , bo była moją przyjaciółką, a teraz mnie! - Angel szubko udało się popłakać. Eyglądało nato żąe policjant uwierzył. POszła do domu z bandarzem na szyi. Następnego dnia w gazetach pisało: Hazel Hackersly podejrzana o podwójne morderstwo i usiłowanie zamordowania Angeliny Lee Poszła do szkoły a tam:
A W wejściu zaatakowała ją Hazel
B Dopadli ją uczniowie dopytując jak się czuje
C Ktoś inny zamordował nauczycielkę
  Odpowiedź z Cytatem