View Single Post
stare 31.08.2004, 13:30   #743
she
Guest

Domyślnie

"Czarny Smok" od.19
W wejściu zaatakowałą ją Hazel.
- C.. co ty robisz!
- Jak to co?! Wspypałaś policji , że to ja , a do tego NIKOGO NIE ZAMORDOWAŁĄM!- Hazel trzymała Angel za szyję tak , że ta nie mogła się ruszyć.
- Puszczaj! Nikomu nie powiedziałam! To nie ja!
- proszę , jak się bronisz... - I w tej chwili przyszła nauczycielka:
- Co tu się dzieję?? - Wykrzyknęła. Hazel puściła Angel i poszła do swojej sali krzycząc- Nic proszę pani , jestem spóźniona! Wzrok Angel utkwił na plakacie z napisem Angelina Lee w filmie "czarna gwiazda"!". Przypomniała sobie o premierze. Film miał iść dzisiaj w kinie. Oznaczao to , że na premierze musi być. Potem przypomniała sobioe o bankiecie sławnych osobistości. Pobiegła do sali lekcyjnej. Gdy wszyscy usiedli, zauważyli , że na tablicy pisze namalowane czerwoną farbą: Angelina , dopadnę Cię!!!! . Dobrze wiadomo było , że to Hazel. Angel nie miałą wyboru. Musiała ją zabić. Ale zrobić to tak umiejętnie, żeby nikt się nie domyślił , że to ona , zdążyć na premierę i bankiet. zaraz po lekcjach śledziła Hazel. Hazel poszła do parku. Angel sięgnęła do kieszeni po coś ostrego. Znalazła kawałek metalowego prętu który nosi na wszeli wypadek. Gdy Angel stanęła obok Hazel , ,Hazel krzyknęła
-Jak dobrze , że jesteś. Mam ci paę żeczy do powiedzenia. - Angel cisnęła prętem przed siebie i gdy hazel osunęła się na ziemię uciekła do domu. CDN
  Odpowiedź z Cytatem