Hmm.....sorry za nieobecność ale mam zajela kompa.
Piszcier dalej
odc. 6
- Kathy? - usłyszała jego głos dziewczyna. Otowryzła oczy. Leżała na kanapie w jego pokoju ochlapana wodą.
- Za 10 minut mam pokaz. Gdzie kluczyki? - zapytała szybko wstając, za szybko jak na osobę po omdleniu.
- Jakien kluczyki> Ej nie przesadzasz? - zapytał groźnie Maciek patrząc jak jego dziewczyna się uwija.
- Nie. DAWAJ TE KLUCXZYKI albo mi kup samochód. - powiedziała szybko Kathy już gotowa do wyjścia.
- Masz. A po południu jedziemy po samochód. - odparł Maciek pokazując jej kluczykiod srebrnej toyoty corolli Verso.
-Dzięki. p- powiedziała, cmoknęła go w policzek i wyszła.
- AHa, po załatwieniu samochodu pojedziemy pozałatwiać sprawy Ewy. - odparł Maciek psując dziecswyznie humor. Kathy zagrała jednak rolę modelki idealnie i już po chwili w kieszeni miała kontrakt Z Simkadiusem, wielkim projektantem mody tego roku. Poszła do domu, umyła się, rozczesała włosy. Cierpliwie dobrała strój. Potem wyszął do Maćka.
- Maciuś, jedziemy,. - powiedziała słodko biorąc kluczyki w ręce. Założyła klapki na wysokim koturnie i wsiadła aza kółko.
- No myslałem że ja prowadzem no ale dobrze. - odparł Maciek i siadł od strony pasażera. Kathy podjechała pod salon Toyoty.
- JUż mam postanowione. Albo mi kupisz Toyotę Land Cruiser albo z naszej miłości pozostaną nici. - odparła szybko Kathy. Już po chwili wyjechała stamtąd nowiuśką toyotką.
- Mam w nosie sprawy Ewy. Po południu mam pokaz. - powiedziała Kathy i odjechała z piskiem opon. W rzeczywistości objadła się w McDonaldzie. Po chwili podjechała pod dom. Maciek był w mieszkaniu. "mam pecha" pomyślała Kathy wpdając do łazienki. Spojrzała na zegarek. hmm,.....była 18:10 czyli minęło 10 minut od zjedzenia 4 BigMaców i 8 paczek frytek. Kathy zamknęła łazienkę na zasuwkę i wsadziła sobie palce głęboko do gardła. zaczęła wymiotować. Od tej pory robiła to sporadycznie. Była bardzo chuda. Wymarniała, była żółta. Ale na pokazach ją chwalili. TYlko o to jej chodziło. Dopóki po pewnym obfitym obiedzie zamiast wymiocin zobaczyła w toalecie krew........ :wacko: :wacko: