View Single Post
stare 08.09.2004, 20:25   #777
Cocaine
Guest

Domyślnie

Zong co jej sie stalo?? :unsure: :unsure:
odc.14
Kolejnego dnia przyszedł na jej adres anonim. Otworzyła dokładnie zaadresowaną kopertę. "kocham cię. i nic na to nie poradzę. Maciek". To ty! - pomyślała po przeczytaniu listu. Sięgnęła po notatnik: numer zgadzał się z podanym. Dalsze rozmyślanie uniemożliwiły jej Marilyn i Sylvia które przyszły by pomóc jej wykąpać małą.
-Hej, gdzie Viki?- zapytała Sylvia od razu.
- w pokoiku jak zwykle. - powiedziała Kathy ściągając płaszcze.
- Nie ma jej we kołsycde. ZAni w wózku. KATHY!! Ktoś porywa Viki!! - zapiszczała Marilyn zpokoju.
- MAXCIEK!! - wz\rzasnęła bez namyslu Kathy i wbiegła do pokoju.
- Tak to ja. Chciałem zabić Victorię byś się mną zajęła. Teraz zajujeszz się tym bękratem- wybąkał chłopak układając dziecko w kołysce.
- Chłopcze mam już 20 lat i dziecko. Trzeba było pomyśleć o tym zanim zabrałeś się do roboty - powiedziała Kathy i wzięła płaczącą małą na ręke. Wiesz w ogóle czym ją karmić? - zapytała.
- nie. Jest mi głupio. Wybacz mi. - wyjąkał niezdecydowanie chłopak.
- No dobrze. Nocujesz u nas?- zapytała Katrhy.
-Tak kochanie.......- odparł on. Noc była cicha. Marilyn i Sylvia poszły do swoijego mieszkania, a Kathy uśpiła małą. Maciek czekał w łóżku.
- Kochanie wybacz......-wyszeptał jej do ucha.
- Wybaczyłam ci już - odparła ona i pocałowała go w policzek/ Rano Kathy obudziła się. W łóżku nie było Maćka. Zamiasy niego leżała kartka: zrobiłem to bo nie mogłem jej znieść. Kathy rzuciła się do łóżeczka. Jej córeczka oddychała ostatnimi sapami........
  Odpowiedź z Cytatem