View Single Post
stare 09.09.2004, 19:39   #18
Cocaine
Guest

Domyślnie

Zong to wcale nie jest 14 odcinek!!
odc.15
Kathy wzięła ja i zawiozła do szpitala. Udało się ją odratować za pomocą specjalnej aparatury. Wieczorem kiedy wracała ze szpitala dopadł ją telefon
-Halo?- zapytała.
- Halo? Kathy? Wiatj, jutro masz pokaz.- powiedziała agentka.
- Jutro nie mogę.
- Musisz. Nie ma wymówki "nie mogę"
-Moje dziecko leży w szpoitalu - wyjąkała Kathy.
- Zostaw je pod opieką lekarzy. Nie ma wymówek. Do jutra. - powiedziała Agentka i odłozyła słuchawkę. Kathy całą noc szykowała się. SPA, masaże domowe, basen. Na szczęscie były otwarte nocne sklepy więc kupiła kilka ciuchów i rano przebrała się. Wymalowała się tak jak należy i pojechała do dzielnicy SB.
- Jestes jednak?- zapytała nieco zwiedziona pani która organizowała sesję.
0 Jeżeli nie jestem potrzebna chętnie pojadę do szpuitala - powiedziała Załamana Kathy/
-Zostan, będziesz nam potrzbena. Stań tam z tyłu. Za tą z niefirmowym wózkie.......- zaczeła wydawać jej polecenias organkzatorka. Wieczorem Kathy pojechała do córki........jej stan był coraz gorszy.........
2 lata później.
22 letnia już Kathy przestała pracować jako modelka - teraz była sławną aktorką. Ale dalej pracowała dla reklam, np. Simscady. Victoria przeżyła tę ciężko próbę i mama zapisała ją do przedszkola. Miesdzkanie wymieniła na inne, a wieczorami spotykała się z przyjaciółkami by poplotkowac. Podczas jednej z takich imprez rozdzownił jej się telfon. Przestała się śmiać i zamarła. Na wyświetlaczu pisało: Maciek. Kathy poszukała w torebce. Miała nóż i ostre nożyczki/
-Dziewczyny popilnujcie Viki.
- Dobra. - powiedziały dziwczęta i zaczęły ją zabawiać. Kathy podeszła do wejścia. Maciek miał tu podjechać. Zaraz pojawił się obskurny samochodzik. Wysiadł z niego, po czym spróbował ją pocałować.
- Spadaj - wycedziła ona przez zęby. Kiedy przytulał ją w toalecie było jej błogo. Ale po chwili wbiła ostry zimny sztylet wprost w jego żołądek.......
  Odpowiedź z Cytatem