View Single Post
stare 06.10.2004, 16:41   #799
Zong
Guest

Domyślnie "John po raz kolejny"

Cytat:
Napisał Kara_kara
Mieć 16 lat i nosić w sobie dziecko to prawdziwy wstyd. Chyba nikt z was nie doznał jeszcze takiego wrażenia.
Moja Aneta z "Ciemnej gwiazdy" urodziła dziecko jako piętnastolatka..
Pisz dalej. A może jesteś ciekawa czemu pytałam cię jak masz na imię? Dlatego że Kara kojarzy mi się z "Karolina" Jeśli jesteś ciekawa, nazywam się Basia.
Słusznie jesteś ciekawa co się u mnie zdaży, bo pod koniec może nawet cię zamuruje.
DWIE GWIAZDY odc. 22
W domu. Minęły dwie godziny.
-Jak tu spokojnie bez tego.... Johna.-westchnęła Róża
-Jak śmiesz? przecież on należy do twojej rodziny.
-Wyłącznie przez twoją głupotę.
-Głupotę???
-Głupia to nie jesteś, ale żeby eychodzić za mąż za takiego...
-On jest kochany. Mądry. Przystojny.
-Mądry? ON?
-Przenajmniej stara się dokształcić. A ty?
-Ja nie muszę się dokształcać... Chociaż... Popacz pod szafkę. Znajduje się tsm mnóstwo książek naukowych, podręczników i zwykłych książek, które często czytam, zwłaszcze wieczorami.
-Nie zauważyłam.
-Bo twoje oczy widzą tylko Johna kub Alinkę. Alinka nie jest taka jak John. Jest lepsza.
-Zobaczymy co powiesz jak już zacznie mówić, chodzić.
Nagle z telewizora, który dotychczas mówił cichutko, gdyż nadawali głupią telenowele a siostry czekały na film, rozległ się głos:
-Przerywamy program, aby nadać ważny komunikat. Samolot-Diana gwałtownie podwyżyla głos- kursujący na lini Polska-Anglia, który wyleciał przed dwoma godzinami, rozbił się nad Morzem Północnym. Przyczyna nie jest znana. Jak wynika z przeliczeń ocalało jedynie sto kilkanaście osób, z kilkunastu tysięcy które wyleciały. Kilka jest bez większych ran, kilkadziesiąt rannych, a także kilkadziesiąt jest w bardzo ciężkim stanie.-Koniec
-Mój Boże...-szepęła Róża, zawsze tak niemiła dla swojego szwagra-Przecież tym samolotem leciał John.....
CDN.

Ostatnio edytowane przez Zong : 06.10.2004 - 17:41
  Odpowiedź z Cytatem