View Single Post
stare 08.10.2004, 12:05   #806
Cocaine
Guest

Domyślnie :):)

Ja na B: Róża pada na ziemię ugodzona kulą w brzuch. Diana szybko wezwała pogotowie.....Po badaniach okazało się że Diana jest w ciąży!(dość dramatyczne a ja lubię załamania nerwowe!!)
odc. 12
- modelką i nie ma innego wyjścia.
- Modelka na wózku...- popukała się w głowę mama.
-Równie dobrze mogę tam nie jechać! - powiedziałam i opadłam na fotel.
- Ukołysaj Zuzę. - powiedziała mama i poszła do kuchni.
- KOchanie możesz byc modelką ale na pokazach no wiesz nie tak bardzo prestiżowych. - wyszeptał tata.
- Przecież chodzi wam o to żebym zarabiała kasę. - odparłam i wyszłam powoli z pokoju. W przedpokoju wybiegła do mnie mama.
- Czemu tak się odzywasz do ojca? - zapytała mnie i pchnęła na łóżko.
- Odejdź, podobno chcesz żebym zarabiała na życie. Oddam wam tylko 1/3 moich dochodów. Za resztę kupię sobie mieszkanie. - odparłam jej beztrosko.
- Skoro tak to możesz sobie zabrać Zuzię. Nie będzie nas stać na jej wychowanie. - rzuciła mi matka i wyszła z pokoju. Moje ręce zacisnęły się w pięści.Poszłam do pokoju.
-Daj mi Zuzię. - powiedziałam. Dostałam ją bez słowa. Ułożyłam w łózeczku dla lalek (bogu dzięki się zmieściła) i otuliłam kołderką. Patrzyłam na nią. rano spakowałam jej reczy i kiedy tylko mama wyszła z pracy nabazgrałam kartkę:
" nie umiałaś jej wychować to ja ją wychowam. Mieszkamy pod tym adresem: Simowa 50/12 589-582 Simsorlandia. " I nic poza tym ani słowa więcej nawet bez numeru telefonu. Po czym wyszłam z domu.
Miesiąc później. Powodziło mi sie świetnie. ZUzia mająca już 6 lat chodziła do zerówki. Nagle zadzwoniła do mnie mama.
A: Masz oddać Zuzię do domu dziecka, znalazła się dla niej rodzina
B: jestem w ciąży.
C: Jesteś chora i resztę życia spędzisz w szpitalu
Zongulina wybieraj!
  Odpowiedź z Cytatem