B!!!!! (

)
DWIE GWIAZDY odc. 26
...Róża pada na ziemię ugodzona kulą w brzuch. Diana szybko wezwała pogotowie.....Po badaniach okazało się że Diana jest w ciąży!
-Różo-szepnęła Diana-Będziesz zdrowa. Za tydzień wyjdziesz. Ale ja... ja jestem w ciąży! W drugim miesiącu! Tuż przed wyjazdem Johna... w niż zaszłam.
Mija tydzień. Róża wychodzi. To samo co sprzed miesięcy skrzyżowanie. Niestety, sutuacja powtarza się. Diana znów zostaje potrącona przez samochód i znów traci dziecko. Tym razem jest gorzej. Diana ma otwarte złamanie ręki i nogi oraz kilka innych chorób. Potrzebna, oprócz długiego, żmudnego lecznia i natychmiastowej operacji, jest rechailitacja. Na szczęście Diana nie przeżywa już tak bardzo straty dziecka.
-I tak nie mogłybysmy go utrzymać-powiedziałą po operacji.
-Co ty mówisz, kochanie! A ten bilion, co dostałąm za "modelkę"?
-Musimy zarabiać. Nie wyżyjemy ze mną, Alinką i tobą na 150$.
-Muszę ci coś powiedzieć. Pewnie nie zauważyłaś, bo nic nie widziałaś oprócz Johna. Ja się bardzo szkoliłam jeszcze w domu. Z kilku, może kilkunastu przedmiotów szkoliłąm się z pierwszych trzech lat studiów. W ciągu pierwszrj połowy roku, którą spędziłyśmy u Anne skończyłąm czwarty rok matematyki i polonistyki. Przepytali mnie i uznali, że się nadaje. Pożniej nauczycielka rachunku prawdopodobiństwa poprosiłą wszystkich moich nauczycieli, żeby mnie przepytali. Dostałąm dyplom! Z polonistyką było podobnie, tak jak z plastyką i biologią, które zdawałam w drugim półroczu. Mam mnóstwo ofert pracy. Za miesiąc będę zarabiać 10 000-100 000! Chcę także studiować kilka języków.
-Różo....
A. Czemu mi nie powiedziałaś?
B. Dobrze...
C. Co będzie z pracą u Anne?
D. Zgadzam się na wszystko, byle dla dobra Alinki. Moje zdrowie mnie nie obchodzi.