View Single Post
stare 08.10.2004, 21:17   #813
Cocaine
Guest

Blush Dziewcynka

B: że jej córeczka będzie chora na serce (ale wyzdrowieje)
odc. 15
skoro nikt nie napisał co mam wybrać wybieram tamtaramta B:
Teraz jest mi coraz trudniej. W drugim miesiącu ciąży dalej ciężko wymiotuję i niemal mdleję a wiecie jak trudno jest panowac nad sobą siedząc na jeżdżącym krześle. Zuzia jest u tatusia ale planujemy ją stamtąd zabrac bo ojciec się rozpił. Maciek i ja w sumie zarabiamy 10 000$ na miesiąc więc możemy zrobić bogatą wyprawkę dla dziecka i wyprawić Zuzienkę do szkoły.
- Maciuś. - powiedziałam podczas jednej z kolacjii.
-Tak>Pyszne spaghetti. - odparł on i zabrał się za kolejną porcję makaronu.
- Musimy zabrac Zuzę od taty. On ją bije. - powiedziałam to i widać moejmu dziecku udzielił się mój fatalny nastrój bo musiałam usiąść bo mi zaczeły latać zielone plamki prze oczami.
- dobrze. Ale wiesz to doskonale że kiedy Zuzia nieco podrośnie: ty masz dopiero 18 lat i sporo minie zanim zrozumiesz że miłość nie jest w życiu najważniejsza: całkiem możliwe że rzucisz swoje córeczki. - odparł on i spakował się do pracy.
dobrze kochanie, dziękuję za te decyzję - po czym mocno go ucałowałam w policzek. Wieczorem poszliśmy po dziecko. Zuzia płakała. Ojciec uderzył ją w rączkę butelką. Pojechaliśmy na pogotowie i tam zszyli jej łapkę. Miała ją w bandażach więc ustawiliśmy jej ją na temblaku i zawieźliśmy do naszego domu.
- Nie jadę do taty> - zapytała z nadzieją.
-nie. Jedziesz do nas i u nas zamieszkasz. - odparłam. Zuzia szybko się u nas zaaklimatyzowała. Bardzo łatwo nawiązała język z dziećmi z przedszkola, którym nie przeszkadza że wychowuje ją starsza siostra z narzeczonym. ZXresztą - kiedy Zuzia jest w szkole my mamy czas dla siebie. Aż nagle kiedyś zadzwoniła do nas przestraszona nauczycielka: oto co usłyszałam w słuchawce:
ZONG DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE!!
A: Ona wygaduje jakieś głupoty że tatuś ją ubije jak wróci do domu
B: boli ją bardzo brzuszek i wzywamy pogotowie
czy
C: wbiła sobie nożyczki w wargę./
  Odpowiedź z Cytatem