DWIE GWIAZDY odc. 52
..***
Minęło sześć miesięcy. Diana urodziła sześcioraczki. Zostały nazwane Edyta, Ania, Klara, Sara i Kasia. Świat mediów zaczął się interesować tym zdarzeniem, jednak rodzina nic nie mówiła.
Nakręciły inne filmy, wraz ze swoimi siotrami. Nic szeczególnego się nie stało. Ich życie było w miarę "normalne"... Pozostała po nich sława z filmów takich jak "Sharona kontra miłość".. Serial komediowy z Alinką jest oglądany już kilkadziesiąt lat. A po za tym..? Jak potoczyło się w skrócie dalsze życie "funny sisters"? Tak: Klara wyszła za swego narzeczonego. Urodziła pięcioraczki. Róża została starą panną. Siostry toczyły sławne i bogate życie... Kupiły WIELKĄ willę po ich dzieci było mnóstwo... I jeszcze wnuki.. Alina urodziła jedno dziecko, a Edyta dziesięcioraczki! Wszystkie dzieci też, jak rodzice, osiągały sławę. Dziecięcioraczki były samymi dziewczynami. Ich losy były nieco "potargane".. Mogły skończyć tak jak kidyś pięcioraczki (były pokazywane za pieniądze).. Jednak matka do tego nie dopuściła. Przede wszystkim były sławne-największą ilością dzieci za jednym razem przed nimi było osiem. ale nie będę opisywać ich losów-to przecież nie tytułowe dwie gwiazdy....
KONIEC
Ten odcinek był wyjątkowo okropnie krótki, ale nie miałam pomysłu na koniec. Przepraszam.
Kiedy czytam wasze opowiadania moje pomysły wydają mi się głupie i bezsensowne. Chyba nie będę pisać innych historii.
Ostatnio edytowane przez Zong : 29.10.2004 - 15:40
|