View Single Post
stare 29.10.2004, 19:35   #37
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Flinta_rulezzz
mam pytanie. Moglibyście podac jakie moga pojawić sie problemy do rozwiązania i w jakiej karierze? Nie musi być odpowiedzi! Same pytanka! Po co mi to? Miałam te karty chyba tylko 3 razy i chciałbym sie dowiedzieć co może być!
podobno odpowiedzi się zmieniają, także nie zawsze zaznaczenie jednej, da ten sam efekt za drugim razem.
Karty... heh... w przypadku złodzieja pojawiła się karta, że ucieka sim przed policją i ma do wyboru jechać autostradą, albo bocznymi uliczkami. Dwa razy autostrada była poprawna.
U naukowca, pojawila się karta o tym, że odkrył jaskinię z jakimiś malowidłami i był wybór wejść do niej samemu, albo powiadomić kogoś z uczelni. Pierwsza opcja była błędna. W przypadku karty, w której simpansica może wypełnić ankiety jakieś tam, lepsza była odpowiedź, żeby pozwolić jej wypełnić niż powiedzieć "co myśli".
U sportowca, karta iż ktoś tam zgubił ochroniacz na kolana i sim może go oddać, albo schować. Dwa razy schować, bylo poprawne. Inna karta w tej karierze, że drużyna się pochorowała i mogą albo pić ziółka albo oddać się w ręce masażysty, czy jakoś tak. Nie pamiętam odpowiedzi. Jeszcze innym razem, jako trener, musiano zrobić cięcia w budżecie albo przez ograniczenie wydatków, albo przez zwolnienie zawodników. Dobra była odpowiedź pierwsza.
U kucharza mogła mi simka napisać książkę kucharską o potrawach wegetariańskich albo azjatyckich. Azjatyckie okazały się ok.
Więcej nie pamiętam

edit:
aha, w medycynie, mogła pielęgniarka jechać do wypadku po chodniku albo pobiec. Lepiej było biegnąć
w biznesie, podsłuchała mi simka rozmowę o chyba sprzedaniu restauracji i było pytanie, czy ma powiedzieć o tym szefowej, czy nie. Lepiej było powiedzieć.

Ostatnio edytowane przez rainne : 29.10.2004 - 19:39
  Odpowiedź z Cytatem