View Single Post
stare 30.10.2004, 12:46   #664
mw00
Guest

Domyślnie

chyba nie............ mi przynajmniej za każdym razem maluje cos jak sie zmieni. Teraz odkąd mam zwierzaki stało sie coś dziwnego. Pojechałem z kotkiem na wystawę, obejrzeli kotka itp, a później w kontaktach miałem gości co mi kota sprawdzali na wystawie, a zamiast ich zdjęć były fotki łysych gości w okularach w białych koszulach i to do góry nogami. Nastepnie wróciłem do domu i kazałem simowi uprawiać ogródek. Przeszkadzało mu kilka psów, więc ich chciałem skasować kodem move_objects. Nie trafiłem w pieska (bo mnie brat szturchnął) i kliknąłem na ziemię. A tam pojawiło sie zdjęcie(tak jak sie przesuwa przedmioty, w takiej ramce u dołu jest zdjęcie tej rzeczy co sie przesuwa-jak sie kasuje sima do jest napisane unkown) jakiegoś stolika co nie ma go w trybie kupowania. Przesunąłem go, ale go nie było widać. Jak wchodze w tryb kupowania i klikam w to miejsce gdzie stoi stoliczek to nic nie widać tylko jest napis *Portal Pedestrian i obok jego fotka.
mniej wiecej jest podobny do tego zielonego stolika z randki co sie w kafejkach stawia(taki na jednej nodze) jest brązowy i ma jakieś falbanki. Dziwne, no nie?

edit -jeszcze edytuje-co chwila są jakieś dziwe dźwieki, tak jakby bzyczenie much ale głośniejsze i bardziej częstotliwe. Przed chwilą nagle listonoszka mi sie w ogródku pojawiła i poszła mi rachunek do skrzynki włożyła!
edit2 -ja już chyba wiem po co to jest! te *portale są po obu stronach ulicy przed domem. Do niego wchodzą i wychodą postacie które nas odwiedzają. Postawiłem ten niewidziałny "stolik" w ogródku dlatego listonoszka, psy i koty wchodzą w to miejsce gdzie postawiłem ten Portal i znikają! :tu: postawie go w domu i będą odrazu mi do domu wchodzili

Ostatnio edytowane przez mw00 : 30.10.2004 - 19:57
  Odpowiedź z Cytatem