Ojoj Zong ale mnie ciekawi co będzie dalej!!
basienka....2
oto moja nowa telenowelka:
Bebe Twins odc. 1
Elo jestem Ashley. mam 19 lat i zdaję w tym roczku maturę.Mam siostre bliźniaczkę, której nienawidzę. Kocham siedfziec na czacie komputerowym.
- Wychodzę!!! -krzyknęłam gniewnie po kłótni z Mary-kate. Wzięłam kilka groszy do kieszeni i pobiegłam wprost na postój taksówek
- Poproszę pod Inter Cafe! - krzyknęłam i siadłam z tyłu.
- Okay. To będzie 14 $. - Rzuciłąm na siedzenie wybraną sumę i pojechałam pod kawiarenkę. Nie lubię kiedy Mary - Kate patrzy mi z kim gadam, kiedy podgląda gadki z dziewczynami. Prawdę mówiąc mamy o czym gadac - a to się mojej siorze spóźnia okres, a to jedna ma wielkie piersi, a to kolejna już ma ten Z"pierwszy raz" za sobą....ja muszę jeszcze poczekać bo rodzice nas wychowują - do ślubu i koniec!! Więc wchodzę. Login do gg: Ashshell hasło *****. Ok. OOO!! To ciekawe ledwie wyszłam Mary - Kate siadła na net a już jej nie ma....jejtuś pewnie kuje do klasówki z angola. Albo maluje pazury. A Melissa/ - jest dostępna. Klikam na nią
- Ashshell :
Hej Mel poklikamy?
- Meliss
Okay
Jak tam kłótnia z M-K?
- Ashshell
Dalej w toku. wczoraj jej zabrałam puder
- Meliss
i co/
- Ashshell
Oczywiście zrobiła mi awanturę. Ale wykręciłam się geografią.
- Meliss
Lubisz geografię?
- Ashshell
Bardzo, wręcz nawet uwielbiam
-Meliss
Ja nie cierpię. Wiecznie mam z nią problemy
- Ashshell
Pogadamy przez Skype?
- Meliss
Przykro mi ale dzisiaj nie. Susie mnie zgania z kompa.
- Ashshell.
Ok papapapap!! Do jutra :*!
-Meliss
PA!!
No i skończyłam z nią rozmawiać. Zamknęłam posłusznie okienko z napisem Meliss i weszłam na czat. Ciekawe czy jest Michael. Może jest na ICQ. Przelogowywuję się./...nie ma! Kurde beleq! Nagle dzwoni moja komóra - wypasiony model Sony Ericssona.
- Czego/ - pytam niegrzecznie
- Niczego. Słuchaj przyjeżdżaj szybko. Pa
Pojechałam posłudznie do domu. Ale w czasie jazdy stało się coś strzasznego...
|