Magi kiedy dopiszesz mnie do Kwików?
Dziesięciokrotne szczęście odc. 3
..idę do pokojiku i wrzucam gazetę w ogień... Jestem wściekła.. Nosze w sobie dziecko (dzieci?) byle jakiego kretnyna, jakiegoś Jimmy'ego... I on jeszcze... KATE!!.. Ja ją lubiłam.. Do czasu... Teraz, kiedy uświadamiam sobie, że zginęła moja przyjaciółka... Kate... Może ona nie celowo.. On ją zmusił... Tak, napewno.. Ona by mi tego nie zrobiła... Ale co aj zrobię z tym dzieckiem? CO JA Z NIM ZROBIĘ??? Pójdę do matki Jimmy'ego.... Zażądam alimentów.. On mnie opścił w dzień po tym.... Musi mi zapłacić.. Zaraz do niej pójdę! Ale jest dopiero wpół do szóstej... Ona pewnie śpi do 10... Pójdę po obiedzie... A teraz... Co teraz mogę robić?
Byłam u tej "pani Flowy"... Weszłam o 11... Myślałam, ze będzie po śniadaniu... Słyszałam jak mówiła do swiojej córki (biedactwo!): ANGELINO, PODAJ CUKIER! Ile można jeść śniadanie? Pół godzniy? Godzinę?
-Pani Karolina Flowy?
-To moja siostra-powiedziała pani Flowy
-A kim pani jest?
-Rebecka Flowy, jaj siostra bliźniaczka.-uderzające obrzydliwe podobieństwo! Byłam kiedyś u pani Karoliny Flowy.. Jimmy mnie zaprowadził.. Powiedziała, ze jeżeli go kocham muszę kochać jego matkę... Takie brzydulstwo!
-A gdzie jest pani Karolina?
-FLOWY, dziecko, FLOWY!! Przeszłaś z nią na imię?-co za charakter!
-Gdzie ją mogę spotkać?!-zapytałam zdenerwowanym głosem
-Kogo?
-PANI WIE!! KAROLINĘ.. FLOWY!!!!
-Panią Karolinę Flowy, panią, dzeicko drogie, panią..
-DZIĘKUJĘ PANI ZA NAUKĘ!!!! GDZIE JEST TA..-chciałam powiedzieć brzydkie słowo, ale denerwowałam się na "naukę" PANI Flowy-.. Karo.. pani Karolina Flowy?
-Nie ma jej.
ILE DO TEGO MUSIAŁAM DOCHODZIĆ!! Ten Jimmy miałą okropną rodzinę! Jezlei takie będą moje dzieci, to ja.. je na pewno usunę!
-Ja jestem w ciąży z Jimmy'm Flowy'm i żądam alimentów.
-A.. To panienka się pomyliła! My mamy nazwisko jak Jimmy, ale jego rodzina mieszka na przeciwko.. Właściwie my tez jesteśmy rodziną...
-Ciotką, mamusiu, ciotką-odezwała się Angelina
-Ja i Karolina jesteśmy ciotkami Jimmy'ego. Panienka niech idzie na przeciwko.
Omal się nie powstrzymałam. CO ZA UPARTA KOBIETA!!! Ja nie chcę mieć takich dzieci! Teraz mnie czka wizyta u prawdziwej matki Jimmy'ego... Flowy.
CDN.
|