View Single Post
stare 03.11.2004, 17:03   #11
Zong
Guest

Domyślnie

Dzieki Magi... Kwik!
Dziesięciokrotne szczęście odc. 4
..-Pani Flowy?-zapytałam, nie chcąz tracić czasu-e... Karolina Flowy?
-A czy ona pozwola ci mówić po imieniu?-NO NIE! CO ZA RODZINA! I JA MAM URODZIĆ TAKIE DZIECKO!
-NIe.
-Ja jestem Karolina Flowy.
-Jestem w ciąży z pani synem.. żądam alimentów.
-Dziecko, jego proś, a nie mnie! To nie moje dziecko!
-Ale... on nie żyje, nie wie pani?
-HA! Nie żyje! Wiem! HA HA! Przeczytaj.
Podała mi list. Czytałam:"Kochana mamo,
wyjechałem. Wiesz dlaczego. Powszechnie uważono, że moją narzeczoną i przyszłą żoną jest Edyta Kowalik-Górniak. Zrobiłem z nią to samo co z innymi, które się czepiały i uważały mnie za "prawdziwą miłość". Wiesz, że moja prawdziwą miłością (z wzajemnością) jest Kasia. Wyjechałem, bo bałem się Edyty. Wiesz, inne nie żyją, a ona była sławna, więc musiałem ją inaczej potraktować. Bałem się sądu. Teraz oddaję się prawdziwej miłości. Dałem łapówkę, żeby napisali o rzekomym pożarze. Muszę kończyć, Kate mnie woła.
Jimmy"
Aż mnie zatkało. Podziękowałam, spojrzałam jeszcze na datę i miejscowość. Las Vegas, 14.10.2004. Tak, to było kilka dni temu. Las Vegas?..... Nie czytałam uważnie, a gazetę spaliłam. Pójdę do jakiejś koleżanki.. Do Kariny... Nie, do Susie, siostry Kate... Dowiem się od niej dużo....
-Susie?-zapytałam
-Jaka Susie?
-Susie Ryan.. Ma 21 lat... Taka blondynka.. mniej więcej jak ja...
-SUSIE!!! KTOŚ DO CIEBIE!!
-... Nie... Róża nie, Diana nie.. EDYTA!! CZEŚĆ! Poznaj mojego chłopaka...-schyliła się i szepnęła mi do ucha-Właściwie chcę się z nim rozstać, ale nie wiem jak mu to powiedzieć...
Uśmiechnęłam się.
-Chodzi o dzisiejszą gazetę...
-Masz, przeczytaj.
Zerknęłam. Tak, Las Vegas.. Pewnie potem się przeprowadził...
-Patrz, twoja siostra.-usiłowałam coś z niej wyciągnąć
-KATE? Tak.. Pojechała z jakimś Jimmy'm... Mówiła, że go kocha...
-Pisze do ciebie listy?
-Tak... Pisała, że do ciebie tez napisała...
-Ja już musze lecieć... Wpadnę do ciebie. PA!
-PA!
CDN.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.