View Single Post
stare 04.11.2004, 15:30   #934
Magi
Guest

Domyślnie

Tatuaż

Odcinek 8
Nagle ktoś zapukał i wtargneła policja. Gie odrazu pojmano, nawet nie próbowała sie bronić. Zabrali ją. "I co teraz?" pomyślała, "To ma być koniec?!"... Nagle policjant wstrzyknął jej coś. Nie wiedziała co, ale po chwili czuła jak mózg jej gdzieś odpływa... Czuje sie tak błogo... I zasneła. Obudziła sie w urządzonym na czarno pokoju. Pod oknem stało łóżko z czarną nażutą na którym leżała. Podłoge pokrywała czarna wykładzina. Usłyszała krótki dźwięk, dochodził on z komputera. "Max jest dostępny" przeczytała, w mik pojeła że to jej kolega z klasy i że dzisiaj ona Gia kończy 17 lat. Nie myśląc wiele napisała:
Gia
Hej!
Max
Hejka.
Gia
Co u Ciebie?
Max
Nic nowego, ucze sie do testu z geografii na jutro. A Ty?
Gia

Ja sie chyba też poucze... Pa
Max
Pa = )

Po chwili Max ujżał na monitorze "Gia jest niedostępna". Gia zeszła na dół i powiedziała
- Cześć mamo!
- O! Już sie obudiłaś? A lekaże mówili że pośpisz z 3 tygodnie... A mój skowronek już po tygodniu sie obudził...
- Eee... Tak. Ale mamo... Wydaje mi sie że...- i nagle Gia zapominiała o swojm dawnym życiu. Otworzyło jej sie nowe życie... Od urodzenia mieszkała tutaj chodziła do szkoły... Po chwili wszedł lekarzi poprosił Gie do jej pokoju.
- Witaj, będe cie spawdzał. Dobrze?
- Yyy... Dobrze.
- Co robiłaś kiedyś?- spytał lekarz
- Jak to kiedyś? Ja tu zawsze mieszkałam!
- Dobrze, rozumiem... Ulubiony kolor?
- Czarny.
- Ach... To sie nie zmieniło nie dobrze... Przyjaciółka?
- Rozi
- Dobrze. Ulubiony sklep?
- Barak z bronią maszynow... Co?! Co ja mówie?! Co sie ze mną dzieje?! Mój ulubiony sklep to Galeria "Shop"!
- Tak. Eee... No dobrze to będzie trzeba poprawić... Na dzisiaj dziękuje - Lekarz wstał i wyszedł. Gia położyła sie. Nie wiedziała co sie dzieje. Słyszała niewyraźnie jeszcze rozmowe mamy i lekarza... Potem zasneła...

PODOBA SIE?
  Odpowiedź z Cytatem