View Single Post
stare 09.11.2004, 11:56   #1
m-double-u
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał -Sharon-
kupilam TS2 i nie da sie w to grac. Instalacja przeszla bez najmniejszych problemow. Ale jak wlaczylam najpierw bardzo dlugo sie wsyztsko ladowalo, okolica itp. w tworzeniu rodziny to samo, w meblowaniu bylam juz wsciekla, ale jak wlaczylam gre i byo jeszcze gorzej... one zeby wykonac jeden ruch potrzebuja conajmniej pol minuty! w to sie nie da grac! poza tym czy to normalne, ze jak chce wprowadzic rodzine do domu to na ekranie pojawia sie obraz 'Rodzina: jakas tam' i czekam wtedy 20 minut? chyba nie ;/ dlaczego tak sie dzieje?
oraz

Cytat:
Napisał -Sharon-
Komputer:
AMD Duron(tm) procesor
952 MHz
128 MB RAM

karta: NIVIDA RIDA TNT2 Model 64
masz po prostu stary komputer, ot co wypadałoby w nim zmienić przede wszystkim kartę graficzną i RAM-ówkę. Na wymianę procesora jeszcze przyjdzie czas.
ja mam swój od ponad 2 lat i Simy też nie będą na nim płynnie chodzić, póki nie dokupię jakiejś dobrej pamięci DDRAM (a marzy mi się 512MB, które często kosztuje - w zależności od marki - od 320 do 400zł za kość). natomiast reszta się zgadza. poproś rodziców, aby przygotowali się na wydatek rzędu 90-150zł (mniej więcej tyle kosztuje 128MB RAM-u), a trochę więcej na kartę graficzną.

i jeszcze jedno:

Cytat:
Napisał MonioXa
Procesor:
Duron 850 MHz
Płyta głowna:
eee nie pamiętam, też jakaś stara :lol:
Pamięć Ram:
128 MB RAM
Karta graficzna:
GeForce 2 100/200 (czy cosik takiego)

Heh nie śmiać się, bo ten komp ma 4 lata XD
nie ma z czego łacha drzeć. czasem nawet i Commodore spełniają rolę serwerów
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.