View Single Post
stare 12.11.2004, 16:05   #9
gzygzaczek
Guest

Cytat:
Napisał MarekS
Najkorzystniej byłoby załatwić sobie jeszcze jedną płytkę - z tego co napisałaś wynika, że trochę różności pościągałaś z netu.
Jeżeli sama umiesz lub znasz kogoś kto się na tym zna to polecałbym instalację systemu na nowym dysku bez podłączonego starego dysku i poźniej skopiowanie danych, które masz.
Trudno jest powiedzieć które foldery masz przegrać - dużo rzeczy musisz mieć ściągnięte lub zrobione przez siebie:
Collections - jeżeli tworzyłaś lub ściągnęłaś gotowe kolekcje przedmiotów/ciuchów
Downloads - praktycznie wszystko co ściągałaś z sieci
LotCatalog - (najprawdopodobniej) wszystkie domki znajdujące się w skrzyni (niewykorzystane jeszcze w żadnej okolicy)
Movies - nakręcone przez Ciebie filmy
Neighborhoods - wszystkie okolice z domkami i rodzinkami
PackagedLots - wszystkie spakowane domki (jeżeli kiedykolwiek pakowałaś parcelę do pliku)
Projects - zapisane projekty tworzone w Sim-Warsztat
SavedSims - stworzone przez Ciebie lub ściągnięte z sieci cechy genetyczne Simów: kolor skóry, oczu, makijaż itp.
SC4Terrains - tereny do wykorzystania do tworzenia nowych okolic
Storytelling - krótko mówiąc Album - zdjęcia, historie, itp.
Thumbnails - przypuszczam, że ten folder może mieć powiązania z Albumem.
To, co pominąłem jest w 99% niezwiązane z Twoją działalnością. W wymienionych - zależy co do tej pory robiłaś i czy zależy Ci na zachowaniu tego. Największy na pewno będzie katalog Downloads.
Ale tam nie ma takich plikow!! A nie sciagalam bo sie balam ze sie gra zjedzie jak mialo przyjemnosc mi sie to zdarzyc gdy gralam w simsy1. Dalczego one nie maja takich nazw? Jest CSbin , Support, Tsbin, Tsdata a w tsdata jest Control, sys, rec
Chodzi mi o nazwy katalogów
  Odpowiedź z Cytatem