Dzieci się obraziły?
Nie mamy o czym dykutować, dokładnie znam wszystkie karty graficzne jakie są na rynku (te poniżej 1000PLN, testowanie droższych nie ma sensu - i tak mało kogo na to stać). Większość z nich testowałem w grach (The Sim2
również), i nie muszę się pytać "jak to chodzi".
Karty serii GF4MX to typowy sprzęt "low end", czyli przeznaczony do komputerów hipermarketowych. Nie moja wina że tak jest, nie ja je produkuję.
Owszem, daje się włączyć wszystkie opcje w grze na "max". Tylko że nic z tego nie wynika - gra "wie" jaka karta graficzna jest zamontowana w kompie i dopasuje wyświetlanie do jej możliwości.
Jedno proste pytanie: Macie w "Opcjach grafiki" aktywne pola "Wygładzanie krawędzi"? Nie macie ... a jest jeszcze kilka ukrytych opcji które zostają wyłączone w przypadku karty nie będącej akceleratorem DX9. Wiadomo że gra
musi chodzić na słabym sprzęcie, bo EA GAmes chce tego sprzedać co najmniej tyle ile "Sims1". A przecież nie dołączyli do gry karty graficznej

no to trzeba było programowo dopasować parametry wyświetlania.
Chyba dlatego wyłączono w grze efekt deszczu (pliki są na dysku, ale nie są używane) który powoduje "zacięcia" nawet na mocnym sprzęcie.
Cytat:
slow edition cię pogieło,a ty masz złom edition !!i ty jaką masz radeon 1200ze (czytaj:złom edition)
|
bandito ja ciebie nie obrażam, a to co TY napisałeś był obraźliwe. Nie wiem na jakiej podstawie piszesz coś o moim sprzęcie (miałeś wizje? zmień dealera!), ale naprawdę grubo się mylisz. W każdym razie nie jest to Radeon, i nie "złom edition".
Cytat:
Weź sie tak pożadnie palnij wiesz jakie ty głupoty piszesz ,asz mi stolec wychodzi.
|
Bajeczka - mam nadzieję że zdążyłaś do łazienki. Z porady nie skorzystam, jak już to wolę kogoś "palnąć".
Nie muszę jechać do ciebie żeby sprawdzić jak działa dowolna karta graficzna, praktycznie każdą mogę mieć do testów na kilka dni.