View Single Post
stare 23.11.2004, 20:42   #127
Lea
Guest

Domyślnie

No i zdarzyło mi się dziwnie. Mojej simce urosło dziecko no i przez to że musiała nim się zająć to się zrobiła strasznie głodna. A ja patrzę a tu trza to dziecko jeszcze nakarmić. No to daję jej : Weż butelkę dla sima Sawa, no to ona poszła do lodówki, wyjęła po czym zrobiła dziwny ruch usłyszałam takie troche jakby gulp i okazało się że ona nie ma butelki w ręku. Dobra. Kazałam nastolatce dać butelke dla siostry. Ta przynajmniej była najedzona A matkę zostawiłam niech się sobą chwile zajmie bo chciałam być pewna że to małe dostanie jednak jeść. Po czym wracam do matki a ona sama z własnej inicjatywy (mam włączoną wolną wole) robi indyka. A niech robi skoro głodna. No i nie dość że go spaliła to jeszcze jak go podawała na stół to jedzenie samo znikało z talerzy. Nie ze wszystkich. Podała 4 talerze a z dwóch znikło. No nic i tak zostało tyle ze się mogła najeść a i rodzina sobie nie krzywdowała.
A w tym samym czasie jej mąż uczył sie z hełmem mądrości i wyłysiał A miał cały czas platynową aspiracje. I co ja mam teraz z takim łysolem zrobioć??? Same mu włosy odrosna? A może trza mu dać Zmień wygląd? A może (o zgrozo) już mu tak zostanie?????
  Odpowiedź z Cytatem