Odcinek 2
Kasia zaprasza chłopaka do siebie, podczas gdy inni zostaną na dyskotece...
Cytat:
- dzięki za wszystko.. chyba jakoś nie najlepiej wypadłam w twoich oczach, prawda?
- nie ma za co.. uwielbiam rodzielać szarpiące się kobiety [puszcza oczko]
- skoro już tutaj siedzimy razem.. jak masz na imię?
- Radek, miło mi
- Jestem Kasia.. mi również miło..
|
Reszta przyszła z zabawy.. z wyjątkiem Wojtka..
Cytat:
-Gdzie jest wojtek?
-Nie ma go tutaj? pewnie został i tańczy z jakąś laską
|
Po tym krótkim dialogu napita Karolina włączyła Muzykę, taniec pociagnął następny.. i tak stworzyło się male house party..
Przyszła nawet młodsza kuzynka Karoliny, byl alkochol, była zabawa.. aż do pewnego momentu, kiedy to Karolina próbowała z zazdrości odbić Kasi chłopaka! Tak się wtedy wściekła, że natychmiast wybiegła z domu i usiadła pod drzewem rozmyślając..
Postanowiła mieć dla bezpieczeństwa na oku Radka.. zaproponowała mu nocleg w ich domu.. ten się chętnie zgodził.. w domu była cisza ok. 4 nad ranem... no, nie do końca..
W ciszy przed innymi Karolina ćwiczy swoją sylwetkę, dlaczego w ciszy? może nie chce, aby reszta domyśliła się, że przytyła? a może coś więcej?
Po wyczerpujących ćwiczeniach postanowiła się wykąpać w ciepłym stawiku przy domu, zapomniałą jednak, że w domu dalej jest barman!
Wszyscy obudzili się o godzinie 6.. czyli spali zaledwie 2 godziny... Wojtek nie wracał, a obudził ich przyjazd czarnego wozu z agencji. Okazało się że Kamil poprosił o sprzęt odpowiedzialny za wykrywanie odciskó palców, jedniocześnie dostał misję odnalezienia wojtka.
Kasia opłakuje zniknięcie przyjaciela, odkąd go zna ( od studiów ) to zawsze jemu zwierzała sięw kłopotach, a on jej pomagał.. nie wybaczyłaby sobie jeżśeli przez bniącokolwiek mogłoby mu się coś stać.. trzyma całą swoją wiarę w rękach Kamila..
Wykrywacz wskazuje 'narzędzie' zbrodni - jaccuzzi... a osądzana jest Karolina!
Gdy Kasia się o tym dowiaduje, natychmiast biegnie do Karoliny ( jest w pracy ), kończy się to bójką...
Szef usłyszał odgłosty dochodzące z biura, Karolina zostaje zwolniona z powodu zakłócania porządku.
**
Minęło kilka dni, Karolina zostałą tymczasowo aresztowana, a z Kasią dzieje się coś złego, wymiotuje, spóźnia jej się miesiączka, martwiący się Radek wzywa lekarza, okazuje się, że jest to wynikiem zapłodnienia.. Po krótkim czasie ona i Radek wdająsięw poważną rozmowę