z trudnych decyzji to ja miałem pielegniarke i chodnik jeszcze że przyszedł facet do szpitala i chciał wejsc bez koleiki ja mu kazaem czekać a on był bardzo wpływowy i zwolnili mnie ale przyjeli w innym szpitalu na wyższym stanowisku, miałem jeszcze że starzysta chial pogadać z ordynatorem(czyli mną) ja sie nie zgodziłem i dostałem za to 80 000, u polityka miałem o wybudowaniu portu i sie nie zgodzilem dostałem za to 50 000 jeszcze miałem czy zniszczyć park miejski ja dałme że nie i dostałem 9000 z hakiem ,u policjanta miałem czy iśc po pączki czy nie ja poszłem i straciłem jakieś punkty miałem czy gonić bandytów dachem czy głownym wjściem dałem głownym wejściem i straciłem punkty kondycji, jak byłem już wyżej w policji to maiłem czy okrzyczeć moich policjantów głośno czy bardzo głośnodałem bardzo głośno i było dobrze ,u kryminalisty miałem z autostradom ,w gastronomi czy pomuc w kuchni czy myć naczynia dałem myć naczynie i dobrze było miałem też z jakimś chłopakiem co nei płacił za jedzenie i dałem dac nauczke i mnie wywalili
|