Heh...a po polsku? Żartuje, ale naprawde niewiele znam się na systemie, w ogóle informatyce i to co mi napisaleś prawie do mnie nie przemawia.

Żeby tego było mało mam 2 systemy: 98 i XP (nie wiem po co mi to zrobili ale zrobili, nie znam się, więc bazowałam na kumplu, który takie coś zalecił). Także przy staracie wybieram sobie system, przy czym zawsze jest to XP, na 98 nie mam nic! Mam dwa dyski: C (40GB ) i D (też 40GB ). Dla XP jest D. Mam jeszcze dysk przenośny (też coś ok.40 GB ), który bardzo by mi się teraz przydał, ale pożyczyłam komuś i on mi jeszcze nie oddał!!! Tyle razy się upominałam i już mnie to wkurza potęrznie!
Dobrze, załużmy, ze w przyszłości skorzystam z Twoich rad ale chodzi najbardziej o to, że teraz już nic się nie zrobi z Simami! Po tych nieudanych próbach, stworzyłam nową okolicę, potem skopiowałam pliki z MIłowa, pozmieniałam nazwy i wpakowałam do tej nowej okolicy (profesjonalne zagranie

). W rezultacie otrzymałam drugie MIłowo, tyle, że bez domków i rodzin. Zostały tylko te rodziny, które czekały w zakładce na domek. Ale cóż, błąd siedzi w folderze Miłowa, bo w tej nowej okolicy też nie mogłam pojechac Simem na parcelę publiczną. Czyli nawet jeśli wyinstaluje i ponowenie zainstaluje, nie zatrzymam moich rodzin, bo jesli zamienie Miłowo nowe na stare, bład nadal będzie tkwił!
Można to tereaz załatwić tylko pakowaniem do plików, ale jak na privie Ci pisałam , przy pakowaniu do plików drzewa genealogiczne i kontakty znikają, wszelkie powiązanie rodzinne też. No i nawet nieżlubne dzieci.A np. we wspomnieniach jest ~Subject nauczył mnie chodzić, ~Subject i ja całujemy się gorąco. Oczywiście wszystko można potem naprwic SimPe ale ile to zajmuje czasu i roboty!?