View Single Post
stare 11.12.2004, 08:44   #33
*dumando*
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał sara lee
Hmmm... Mój pierwszy post Trochę dawno na ten temat nic nikt nie pisał :\
Gram od samej premiery i nigdy nie mogłam z Kosiarzem bara - bara... Ale teraz mam hacka, który umożliwia mi zmienianie wieku, zmianę aspiracji, możliwość rodzenia bliźniąt (nawet obcych) i możliwość wyboru osoby z którą chce się mnieć dziecko... No i tak się wczułam w uśmiercanie moich simów i rodzenie kolejnych, że pewna simka miała dziecko z KOSIARZEM Ale niestety wyglądało normalnie Ale ostatnio zdobyłam obiekt, który pozwala na teleportowanie dowolnej osoby i dołączenie jej do rodziny... Błąd polega na tym, że nie wiadomo kogo się zaprasza Zaprosiłam nieświadomie najpierw tancerkę Hula, a później Kosiarza :wacko: Teraz mam ich w rodzinie, ale są niewidoczni... Tylko w otoczeniu, kiedy naciśnie się na domek i wyświetla się rodzina, to jest tam Hula Zombie (jakoś tak jest tam napisane) i Mroczny Kosiarz, ale co najciekawsze Kosiarz podpisany jest (przy wskaźniku aspiracji) KOBIETA ZNANA W MIEŚCIE!!! Czyżby Kosiarz ( w TS1 - Kostucha) był wykreowany na kobietę!!!! Dziwne to wszystko

P.s. Kosiarz fajnie wygląda na zdjęciu rodzinki... Jak będę umiała to fotkę zrobię i wstawię
daj link do tego hacka ! plis! mówię o tym z bliźniętami.. proszę.. na modthesims2 nie znalazłem :/
obraz do teleportowania mam.. znaczy.. ty masz kostkę a ja obraz i w nim mogę wybierac kogo chcę teleportować..

proszę daj tego hacka z bliźniakami

a co do tematyu.. czy nerwus ma w swoim drzewie genealogicznym tatusia kosiarza?
  Odpowiedź z Cytatem