View Single Post
stare 13.12.2004, 18:43   #174
sara lee
Guest

ThumbsDown Leń

Cytat:
Napisał Tavion
Boże, sara lee - myślisz, że ja w to uwierzę?
Kody na karlenie się i move objects on!

Idź, idź, pokłam gdzie indziej. :\
1. To jest temat: Dziwne zdarzenia... xP
2. Hmmm... Albo mi się wydaje, albo nabijasz sobie posty Jak sądzisz, że kłamię, ok... Wyślij mi PW
3. Skoro posądzasz mnie o kłamstwa, może sama często kłamiesz???
4. Dziwne historie zdarzają się u mnie często... Nawet bez kodów. Gra jest bełna bug'ów. Teraz mam łatkę, ale to zdarzyło się na początku mojej przygody z grą.
5. Gdyby to był kod, to nie wsadziłabym tu tylu fotek!!! Szkoda byłoby mi miejsca na serwerze.
6. Pomyśl trochę... :\ Jaką satysfakcję pytam się miałabym z tego, gdybym dała wam tu coś po kodach??? :wacko: Tak się stało i byłam zdziwiona, a jeśli jesteś leniwa i nie chce Ci się sprawdzić na simach, tylko od razu posądzasz o TAKIE rzeczy, to lepiej w ogóle się nie wypowiadaj....
7. Nie marnowałabym waszego czasu na oglądanie fotek zrobionych celowo. I tak go marnuję tłumacząc się, ale nienawidzę oszczerstw, zwłaszcza tego typu...
8. Ciekawa jestem czy u kogoś też zdarzyła się taka historia... Jak ktoś jest troszku bardziej zaciekawiony grą niż wypisywaniem wymysłów to niech sprawdzi Bardzo chciałabym wiedzieć...

Ps. Przypadkowo dodałam Kosiarza do rodziny... Opis w temacie Mroczny Kosiarz... To jest rzeczywiście po hack'u włożonym do gry... Ale za to fajnie wygląda
  Odpowiedź z Cytatem