View Single Post
stare 02.01.2005, 13:54   #28
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał limonka_as
no dla mnie to bylo bardzo dziwne bo jak juz wyzej napisalam w kazdej mojej rodzinie wszystkie dzieci rodza sie identyczne (a przeciez NIE sa blizniakami) , nawet jesli sa odmiennej plci, i pozniej jak dorastaja to wygladaja identycznie tylko roznia sie fryzurami czy makijazem.....
no bo.... (i teraz wykład będzie)... jak tworzysz sima w trybie tworzenia nowych postaci, wybierasz sobie jakąś głowę, nie? i ją edytujesz. załóżmy, że jest to twarz kobiety, gdy już ją pomalujesz, ubierzesz, itd i skończysz, zaczynasz tworzyć mężczyznę. wybierasz sobie twarz i robisz jak wyżej. sęk w tym, że wybrałaś dwa odpowiedniki tych samych twarzy. odpowiednik męski i żeński. czyli ich dzieci będą wyglądały zupełnie tak samo, jako że rodzice w gruncie rzeczy są identyczni, tyle że odmiennych płci. następnym razem popatrz sobie - weź buzię jakiejś simki, wróć do miejsca gdzie wpisujesz jej imię i zmień płeć na mężczyznę. będzie to odpowiednik męski tamtej simki. podobnie w drugą stronę. mam nadzieję, że ktoś zrozumiał moje paplanie.
  Odpowiedź z Cytatem