View Single Post
stare 02.01.2005, 14:06   #29
limonka_as
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
no bo.... (i teraz wykład będzie)... jak tworzysz sima w trybie tworzenia nowych postaci, wybierasz sobie jakąś głowę, nie? i ją edytujesz. załóżmy, że jest to twarz kobiety, gdy już ją pomalujesz, ubierzesz, itd i skończysz, zaczynasz tworzyć mężczyznę. wybierasz sobie twarz i robisz jak wyżej. sęk w tym, że wybrałaś dwa odpowiedniki tych samych twarzy. odpowiednik męski i żeński. czyli ich dzieci będą wyglądały zupełnie tak samo, jako że rodzice w gruncie rzeczy są identyczni, tyle że odmiennych płci. następnym razem popatrz sobie - weź buzię jakiejś simki, wróć do miejsca gdzie wpisujesz jej imię i zmień płeć na mężczyznę. będzie to odpowiednik męski tamtej simki. podobnie w drugą stronę. mam nadzieję, że ktoś zrozumiał moje paplanie.
Rainne wiem o co Ci chodzi tylko ze ja mam zupelnie rozne twarze faceta i facetki tzn. to nie sa te same odpowiedniki jak napisalas, sa zupelnie inne bo ja wybieram inne twarze, a mi chodzilo nie o to ze dzieci sa identyczne jak ich rodzice tylko o to ze jak na przyklad rodzice urodza jedno dziecko i zalozmy sa parenascie dni drugie dziecko to te dzieciaki sa identyczne,

P.S. Nie o to mi chodzilo co napisalas ale dzieki ze probowalas pomoc
  Odpowiedź z Cytatem