View Single Post
stare 04.01.2005, 14:12   #36
asiolin
Guest

Domy¶lnie

Cytat:
Napisał Neroska
Przed 20 minutami grałam wt± rodzine i najlepiej przyszli dziadkowie i pukali ,pukali do tych drzwi na górze do Irmy(czyli do mojej simki)I usłysszeli co¶ takiego Cmok,Cmok .
A tu Irma całowała sie ze swoim chłopakiem na kanapie i nagle powiedziała''Co wy tu robicie'' i potem mama poiedziała jej żeby sie zachowywała .A ona potem uciekła przez oknoi spotkała sie ze swoim chłopakiem i wzieli cichy ¶lub .Mieli¶cie co¶ takiego bo ja pierwszy raz
Przepraszam bardzo,może ja Cię nei znam,ale jestem tu na forum i kogos kto tak
nawija z obłud± to nei widzia±łm.. Nei wiem czy zauważyła¶,ale to ejst poważne forum,a nei jaka¶ bajka z królow± i ksieciem. Większej bujdy eni słyszał±m,a szczei o tych włosach.. Możesz mnei za to nei lubić,ale przynajmneij jestem szczera i nei oszukuje ludzi jak ty.Może jescze z tego okna zeszła po sowim złotym,długim warkocyu?? ;x
Forum to nei miejsce na kłótnie,a ja nei chce sie z tob± kłócić,ale ci wytłumaczyć raz na zawsze jak sie zachowujesz!! Możesz sobei załozyć temat,,Zmyslone opowiesci,w których bior± udział nasi simowie.''
PSrzepraszam za to,że może sie nei doczytacei,ale mam zepsut± kalwiature,a jest renament w sklepie i musze korzystać sił± rzeczy z takeij,a co od dyrcia to u mnie raz było tak,że : Simka miała pragnieniach,,zaprosić dyrektora.'' To kliknełam by go zaprosiła,no i przyszedł o 17:00,ale było mi smutno,bo ja zaczęł±m przyszykowywać mu homara,a on popatrzył na zegarek i psozedł. Tearz w tej rodzinie nei mam opcji-Zapros dyrektora. Wiecie co zrobić??
  OdpowiedĽ z Cytatem