Cytat:
Napisał KubuS
Widzisz rainne wyglada na to ze wiem co to jest program, ale wyglada na to ze ty ni umiesz czytac. Nie chodzi mi o to ze mi zle wytlumaczyl, tylko o co mu chodzi z tym jak mam mu wytlumaczyc co robie jak sie nieznaja simsy. Naucz sie czytac a potem komentuj. !!!!!!!!!!!!!!!!!! :ashoot:
|
złotko... napisałaś "co to jest simpe" no qrde gdzie tu jest napisane w takim znaczeniu jak teraz????
i wytłumaczę Ci, mam dobry dzień. jak ściągniesz sobie simpe, to wchodzisz w file > open N00x_Neighborhood.package (1-miłowo, 2-dziwnowo, 3-werona, 4,5,6,7... - twoje kolejne otoczenia). wybierasz swoje otoczenie, następnie w ramce po lewej wybierasz sims description, a w tablece na dolej wybierasz plugin view, a następce w tabelce po prawej wybierasz swojego sima. jak go znajdziesz, klikasz w tabelce na dole, na zakładkę relations, i ze strzałki koło "changes will be comitted" wybierasz sima, którego chcesz aby wybrany sim poznał. dalej ustalasz związki z nim w poli "how this sim likes" ustalasz jak wybrany przez Ciebie na początku sim ma lubić wybraną osobę ze strzałki, w związkach dziennych (daily) oraz życiowych (lifetime). następnie w "how... likes this sim" wybierasz jak sim ze strzałki ma lubić wybranego przez Ciebie sima. możesz również zaznaczyć czy są przyjaciółmi (friends), najlepszymi przyjaciółmi (buddies), czy są zakochane, zauroczone (crush), czy są stałą sympatią (steady), zaręczeni (engaged), czy poślubieni (married) i czy są rodziną.
gdy to wszystko ustalisz, klikasz najpierw na "commit relation", następnie na "commit", a następnie na file > save.
dzięki temu Twój sim pozna inną simkę i się nawet z nią zaprzyjaźni nie widząc jej na oczy. i właśnie do tego służy ten PROGRAM, jakim jest SIMPE, który służy do edycji.