Cytat:
Napisał Guralka
Dziewczyno zainstaluj simsy!!! To że save'y wrzuciłaś do Moich Dokunmentów, nie znaczy, że masz już grę! Czy ty wogóle próbowałaś ją odpalić? Nie działa? Bo jej nie ma!!!! Nie am simsów w systemie. Save'y nic ci nie dadzą jak nie masz zainstalowanej gry!!!
|
Nie powiedziałam wcale ze jak skopiowałam sobie ten i ten folder to że gra mi powinna działać, po prostu odpowiedziałam simsomaniakowi ze jakbyco to wszystkie savy mam...
Cytat:
Napisał patenka
Ja też kilka razy miałam wirusa i kilka razy musiałam robić formata dysku C, ale przd tym zawsze odinstalowałam simy (tylko tak że pliki moich rodzin zostały) a folder EA Games (jes on w moje dokumenty) dawałam na dysk C. Po formacie spowrotem dałam folder Ea Games na swoje miejsce instalowałam simy i mi działał. A ty zrób tak że normalnie usuń simy z dysku D i zainstaluj je ponownie. 
|
No chyba zaryzykuję i zrobię tak jak mówisz, czyli usunę simsy 'ręcznie', chociaż mam przykre doświadczenia związane z 'ręcznym' usuwaniem gier... Bo jak simsy1 tak odinstalowywałam, bo nie dało się inaczej, i chciałam reinstalke zrobić, to mi sie jakieś głupoty pokazywały i musiałam formatowanie dysku robić...