Cytat:
Napisał truskafk4
ps co do tego ze mi sie nie otwieralo i wypowiedzi Sims0maniaka, teraz korzystam z windy i w explorerze linki dzialaja. pod linuxem w mozilli niestety nie dzialaly.
|
Zmień "niestety" na "stety". Otwieranie obrazów bez rozszerzenia świadczy o tym że twój IE nie jest zabezpieczony przez "fałszywymi" plikami graficznymi. W ten sam sposób (automatycznie) zostanie w twojej przeglądarce otwarty
i zainstalowany plik zawierający wirusa, jeśli ktoś umieści go jako element
graficzny na stronie WWW.
Co do tematu o który tu się ... rozmawiacie:
Można zrobić dowolną ilość dzieci jednocześnie, nie tylko programem SimPe (to akurat dla mnie najłatwiejszy sposób, używam tego softu). Ograniczenie ilości osób w domu można obejść wpisując kod, ale na słabszych kompach gra z więcej niż 10 jest beznadziejnie powolna. Bez "hacków" i programów gra ma wbudowane ograniczenie - może się urodzic tylko dwoje dzieci z jednej ciąży (bliżniaki, ale nie klony - nie są
identyczne). Przed wypuszczeniem "patcha" zdarzały się niektórym jakby "podwójne" urodziny, gra powtarzała "poród" po kilku godzinach (czasu gry).
To tyle co wiem, a że "podrasowne" przedmioty mogą w grze wywoływać różne niecodzienne sytuacje wiecie sami.