Głupia młodsza siostra
Odcinek 8
Gdy weszła do domu pokazała odrazu mamie kartke. Mama bez słowa podpisała ją.
- Nic nie powiesz?- zapytała zaskoczona Talia.
- Wystawione są juz oceny, z zachowania też więc... Nic sie nie stało.
- Mamo?
- Tak?
- Kiedy ja jade na ten obóz? Jutro czy pojutrze?
- Pojutrze. A zapomniałam ci powiedzieć jedziesz tam z Cindy.
- Cindy?!- krzykneła Talia.
- Tak.
- Przecież ja jej nienawidze! Nie przeczytałaś notki, co ja jej dzisiaj zrobiłam?!
- Nie nie przeczytałam, a powinnam? Myślałam że lubisz tą Cindy.
- Mamo!- krzykneła ze złością Talia i pobiegła do swojego pokoju. Nie miała ochoty jechać na głupi obóz, nad głupie jezioro z głupią Cindy. Wstała i włączyła kompa, wtem wbiegła Lily i zapytała:
- Moge pograć w Kangurka Kao?
- Nie!- krzykneła Talia myśląc, że Lily zaraz ucieknie.
- Ja chce zagra w Kaooooooo!
- Zamknij sie, alebo pożegnasz sie z pipą!
- S*******aj!- wrzasneła Lily i pobiegła do mamy. A jak to mama, kazała Talii dać kompa Lily. A więc zadzwoniła do Cindy.
- Sorki, ale teraz nie ma mnie w domciu. Zadzwoń później! Buźaczki- rozległ sie słodki głosik w słuchawc. Talie aż zemdliło więc cisneła telefon na kanape i poszła zjeść chipsy. PO pół godzinie jedzenia słodyczy, picia jakiś Cocacol Talia sie wkurzyła i wrzasneła na Lily:
- Wypad z mojego pokoju! Mam cie dość!!!- Lily popatrzyla na nią i tylko sie roześmiała. A więc wzieła podniosła krzesło i... Wyniosła Lily z pokoju. Mała zaczeła coś krzyczeć, ale Talia natychmiast włączyła muze więc nic już nie slyszała.
_____________________________PIĄTEK-ZAKOŃCZENIE ROKU________________
Talia wstała o 7:00 i zaczeła sie szykować. Założyła oliwkową miniówke, pomarańczowy top z napisem "Skate Ramp", podkolanówki w pomarańczowo-oliwkowe paski i ciemno oliwkowy kaszkiet. Gdz wesza do szkoły dopadła ją Corn.
- Co robisz w sobote?
- Jade na obóz. Niestety.
- No nie przesadzaj nie jest tak źle.
- Nie było by gdyby nie to że jade z tą głupią barbietką!- krzykneła, a ki8lku młodszych obejrzało sie.
CDN
Kobza bo nie mam weny, wię c prawdopodobnie zaraz odejde ;|
|