Cytat:
Napisał Dark Magician Girl
A jak ja wkładam swój filmik to on się jkgdyby nakłada na ten Maxisowski i beznadziejnie to wygląda!! Dlaczego tak jest? Co robię źle?
|
Folder do którego kopiujesz film był wcześniej pusty?
Jeśli tak, to chyba znam odpowiedź.
Wszystkie "Maxisowe" filmy są w folderze "EA Games / ... / Movies / " ale NIE w "Moje dokumenty" tylko tam gdzie została zainstalowana gra. Niektórym robi się tak, że te filmiki nie są kopiowane do "MojeDokumenty" i wtedy gra (jakimś sposobem) używa tej drugiej lokalizacji. Wiesz, to tak jak z brakiem u niektórych np. Werony tuż po instalacji gry (tylko że filmy zawsze są odtwarzane, a okolicę trzeba ręcznie przekopiować na właściwe miejsce).
Co zrobić? Hmm ... ja bym po prostu przeniósł wszystkie filmy do "Movies" w folderze "MojeDokumenty" i zobaczył co się stanie (nie zostawiając w poprzedniej lokalizacji). Nie zaszkodzi zrobić kopie, bo odtworzenie ich z płytek instalacyjnych jest ... możliwe.
Za sposób wyświetlania fimów odpowiada plik "Broadcast.ini" -> Moje..../ Config
Można go wyedytować np. w notatniku i coś pozmieniać ... nie bawiłem się, ale wygląda to dość prosto:
[Broadcasts]
0=tvstation_sbn
1=tvstation_music
2=tvstation_children
3=tvstation_food
4=tvstation_workout
5=tvstation_static
6=static_short
[tvstation_sbn]
Folder=Broadcast/TvSBN
CommercialInterval=60
CommercialFolder=Broadcast/Commercials
[tvstation_music]
Folder=Broadcast/TvMusic
CommercialInterval=60
[tvstation_children]
Folder=Broadcast/TvChildren
CommercialInterval=60
[tvstation_food]
Folder=Broadcast/TvFood
CommercialInterval=60
[tvstation_workout]
Folder=Broadcast/TvWorkout
[tvstation_static]
IsGames=1
Folder=Broadcast/Static
File=staticbrk.movie
Zdaje się że można definiować jak często pojawiają się reklamy

szkoda że mój telewizor nie ma takiej opcji. Acha, "WorkOut" to będzie chyba śnieg na ekranie ...