View Single Post
stare 22.01.2005, 09:55   #5
Binek
Guest

Domyślnie

-Tak,twój pan jest blisko!Zjawi się lada chwila,namówie go żeby cię zabrał!A wiesz za co?Za to ,że jak byłyśmy w górach ja się pośliznełam krzyczałam,ty podeszłaś chwiciłaś mnie ale ja i tak spadłam teraz się zemszcze!-powiedziała radosna Asia
-Ale ja próbowałam.Prawie tez spadłam,próbowałam jak mogłam!Jak ty mnie mozesz tak surowo oceniać?J jestem w ciąży zostaw mnie!-powiedziała przerażona karolina
-A myślałam ,że chciałaś się spotkać ze swoją małą ANIĄ!Mam ją u siebie.Jak chcesz moge jej nagadać ,że mnie zabiłaś,wtedy cię znienawidzi,hahaha.-Zaczeła z radością latać po pokoju.
-Ha!Ja jej powiedziałam ,że to jest wypadek!Nie da się nabrać takiemu komuś jak ty!Czemu nie byłam jedynakiem?Zabrałaś mi chłopaka jak byłam nastolatką,wybaczyłam ci,jak ja zjadłam twojego cukierka to byłaś na mnie obrażona przez miesiąc.-powiedziała karolina
-No widzisz więc mniej pewność ,że ci tego nigdy nie wybacze,że cię zniszcze,nigdy nie dam ci spokoju,no jedynie jak pan rozkasze lecz w to wątpie żebym się posłuchała.O pan dzwoni ,mówi ,że będzie jutro , to ja też jutro będe.Pa siostrzyczko.

-Tatuś ja się boje tych duchów!Siostra mamy juz u mni była w pokoju ,strasznie się przestraszyłam!-powiedziała ze strahem w głosie natalia
-Ja się boje o mame!Ona jest w ciąży ,trzeba coś zrobić ...Ej!Dzisiaj sobota ... s środy pracuje ŁAPACZ DUCHÓW!-powiedział zachwycony Arek
-Łapacz duchów?hmmm można spróbować,leczdo środy moze stać się coś strasznego.Mama rodzi w poniedziałek.-przesraszona Natalia usiadła na krześle
-No tak,jakoś musimy sobie poradzić.
-Dobrze tato zrobie wszystko żeby mama była zadowolona!
-Zuch dziewczynka-powiedział przytulając ją do siebie.

Następnego dnia wieczorem Karolina z Natalią były w kuchni:
-...tata mówi żeby w środe zadzwonić po łapacza duchów...-powiedziała
-AAAAAAA DCUH MAMA RATUJ!
-Och darek to ty?Natalia to mój chłopak z dzieciństwa ,nie ten którego ukradła mi moja siostra.Darek musisz mi pomoc!Więc tak,moja siostra myśli ,że ja ją specjalnie puściłam w górach!teraz chce mnie zabić.Pomóż mi!
-yyy no dobra,o brzuszek ci urusł Chłopiec czy dziewcczynka?-zapytał darek
-Chłopiec.-odpowiedziała mu zadowolona Karolina
-Kiedy ona ma przyjść??-zapytał darek
-Dzisiaj...-krzykneła Natalia
-O twoja córka?No to ja dzisiaj będe.
-Tak moja córka-powiedziała głaszcząc ją po główce.

Gdy Dariusz juz wychodzi zaczeły mu machać.

-Natalia idź po darka , przyszła moja siostra!-powiedziała zasmucona Karolina
-Ooo dzieńdobry Siostruniu patrz kogo przyprwadziłam ,twojego pana KOSTUCHE!
-y o aaa,Darek szybciej!Ona przyszła z Kotuchą!
-Darek?Asia?O co tu chodzi?-zapyta Kostucha
-Ona mnie puściła w gorach!-krzykneła Asia
-Nieprawda-Krzykneli Darek Natalia i Karolina
-hmm przewaga głosów jest.Asia nie masz tu prawa wejść i nawiedzać swojej siostry!Jeśli to zrobisz pożałujesz!
-ale...

Koniec częśći 3!
  Odpowiedź z Cytatem