View Single Post
stare 26.01.2005, 14:24   #3
-tamatha-
Guest

Domyślnie

Odc. 2

Czwartek 21 Czerwca

Jak już mówiłam miałam mnóstwo przyjaciół, ale jedna dziewczyna była mi strasznie bliska to jej zwierzałam się ze swoich problemów (choć wtedy to były raczej takie małe problemiki). Miała na imię Noris…. Tak… ledwo ją pamiętam

Po prostu nie potrafię o niej pisać, ale się zmuszę, bo bez tego opowiadanie tej historii nie będzie miało sensu. Noris… lubiła szokować i niestety mnie też zszokowała, ale o tym napiszę później…
Przypomniałam sobie - kiedyś strasznie się pokłóciliśmy… tylko nie pamiętam, o co. Ja o tym już dawno zapomniałam, ale ona widocznie nie…

Koniecznie muszę wam opowiedzieć o Erwimie moim chłopaku… byłym.

To była miłość od pierwszego wejrzenia przynajmniej moja miłość. Poznaliśmy się dzięki Noris wtedy jej za to dziękowałam, ale teraz NIE CHCĘ JEJ JUŻ WIĘCEJ WIDZIEĆ dobrze, że jej tu nie ma, bo nie wiem, do czego bym się posunęła. Wracając do Erwima ciągle pamiętam te cudowne pocałunki… tak potrafił bosko całować teraz wstydzę się tego, co mówię. Nieprawda nie potrafił całować jego pocałunki były żałosne!!!… ( już nawet wstydzę się własnych myśli)

Edgar to osoba, o której pisać nie muszę, ale chcę nie byłam wobec niego zbyt miła i to był mój wielki błąd. Edgar, choć wyglądał dość poważnie wewnątrz był naprawdę rozrywkowy…, ale ja nie pozwoliłam zajrzeć sobie głębiej w jego duszę…
On podkochiwał się we mnie niestety ja go odrzuciłam pewnego dnia zaczął rozmowę…, gdy staliśmy tak koło siebie jego usta niebezpiecznie zbliżyły się do moich… i już chciał mnie pocałować, a ja udawałam, że mu na to pozwalam…

I w tym momencie odepchnęłam go. Przestraszony nagłym obrotem akcji upadł na ziemię, a gdy wstał i otrzepał się zaczęłam na niego bardzo głośno krzyczeć

Teraz bardzo tego żałuję wierzcie mi lub nie ja piszę to, co czuję
__________________________________________________ _____________

No i jak proszę o komentarze. Chyba jednak zostanę przy takich krótkich odcinkach. No i to jest najnudniejszy odcinek, ale chcę przedstawić postacie i odczucia do nich Thei. Wiem, że ten się za bardzo niespodoba... no, ale cóż...
A jeśli chodzi o ten tusz to chiałam pokazać jej ogromną zmianę.... No, ale o tym później
  Odpowiedź z Cytatem