Mam ten sam problem

U mnie prawie we wszystkich rodzinkach simki nie chciały chodzić do pracy. Dobra, nie przejmowałam się tym zbytnio, bo simowie zarabiali. Ale kiedy któregoś dnia kazałam mojemu simowi iść do pracy, on też nie mógł!
Myślałam ze to może przez to że ściągnęłam za dużo obiektów i był w nich jakiś hack. Oczyściłam Downloads programem Sim2Pack Clean Installer (czy jakoś tak) ze wszystkich hacków, ale ten problem był nadal!
W końcu się zdenerwowałam i odinstalowałam TS2. Zainstalowałam ponownie i wszystko byłok ok. Przed chwilą weszłam do gry i moja simka która była w ciązy urodziła (

). Spojrzałam na jej pracę (była politykiem) i patrzę że jest ikonka kariery, jednak nie ma godzin pracy itp. Po kilku godzinach zobaczyłam że stała się burmistrzem! Rano kazałam jej iść do pracy i znowu ten sam problem - nie chce iśc! :1smutny: Może nie chce iść do pracy przez to że jej dziecko to niemowlak? Nie wiem co mam zrobić, nie chcę żeby moja rodzinka zdechła z głodu, więc proszę jeśli ktoś wie niech odpowie ;(