View Single Post
stare 09.02.2005, 14:39   #1084
Magi
Guest

Domyślnie

Głupia

Odcinek 11

PO zjadzeniu tego przepysznego śniadanka poczłapała za generałem który oznajmił im, że dzisiaj mają wolne. Talia ucieszona jak cholera poszła popływac z Emmą.
- Popłyńmy na wyspe!- zaproponowała Talia.
- No co ty?! Przecież tam nie wolno iść!
- No i git!- powiedziała Talia i popłyneła na wyspe. Tam zjadła sobie tablicze czekolady którą miała przechowaną na dnie plecaka. Rozmarzona wróciła na wyspe i uciszona zaczeła dokuczać Cindy.
- Co robisz?- zapytała z mściwym uśmieszkiem.
- Próbuje sie troche opalić głombie!
- Cool- powiedziała Talia wyprostowała sie i stała gapiąc sie na Cindy
- Czego chcesz?
- Niczego
- To po co tak stoisz?
- Tak sobie- powiedziała beznamiętnie Talia
- Przeszkadzasz mi!
- Ja? Co ja takiego robie?
- Stoisz!
- No i gites-bigoses- powiedziała znoudzona Talia. Cindy wstała i zaczeła sie przebierać w bielizne przykywając sie ręcznikiem. Talia doznała oświecenia i szybkim ruchem zdarła z Cindy ręcznik. Cindy zszokowana została na leżaku z gołą pipą.
- Co? Co ty robisz?!- wydusiła z siebie te nendzne słowa Cindy. szyscy sie na nią gapili. Jednym ruchem wyrwała Cindy ręcznik z rąk i pobiegła do namiotu wrzeszcząc:
- Masz przesrane!
- Jasne!- odkrzykneła Talia i poszła sobie pogadać z Emmą. Po długich 7 godzinach talia położyła sie spać.

Rano gdy wstała i spojrzała na zegarek zaskoczon wyszła z namiotu. Była godzina 10:45. Emma wyszła za nią i zobaczyły jak Cindy rozmawia z "generałem". Po długich 20 minutach oczekiwań w namiocie "generał" oznajmił im że na specjalne życzenie panny Cindy obóz wojskowy skończy sie dzisiaj. Wszyscy rozanieleni, a szczegulnie Talia i Emma poszli do autokaru. Po długich 5 godzinach jazdy wysiedli. Ich oczom ukazał sie wysoki (4 piętrowy) ogromny hotel. Każy dostał przydzial do pokoju. Emma była z Talią. Poszły do pokoju numer 3, tak jak było napisane na kluczyku. Po rozpakowaniu sie i zapoznaniu z hotelem był już 21:30 więc położyły sie spać.

Ostatnio edytowane przez Magi : 11.02.2005 - 14:03
  Odpowiedź z Cytatem