Temat: Pokolenia
View Single Post
stare 14.02.2005, 19:55   #42
Vel
Guest

Domyślnie

Czas na rodzinkę z Dziwnowa..jest to zarazem moja pierwsza rodzinka w the Sims 2- Rodzina Maximus
No to najpierw obrazki:

No więc tak
Maximusowie:
1. Marian Maximus- głowa rodziny i mój pierwszy Sim. On i jego siostra ś. pamięci Irena wciągnęli mnie na długie godziny do gry .
2. Edyta Maximus- żona Mariana. Wprowadziła się dość późno. Mariola ( o niej później) była już nastolatką. Lubi się opiekować małą Karolinką, co widać na obrazku
3. Beata Maximus- Pierwsza córka Edyty i Mariana i zarazem środkowa co do wieku córka Mariana (skomplikowane,nie?. Ma aspirację naukową. Jest żoną Martina i matką Karoliny.
4. Martin Maximus- mąż Beaty. Jego ojcem jest Mroczny Kosiarz, a matką istota obcej rasy(nie pamiętam jego eee...kawalerskiego ^^" nazwiska). Ma taką samą aspirację jak jego żona. Ojciec Karoliny.
5. Karolina Maximus- niewiele mogę o niej powiedzieć..jest córką Beaty i Martina^^
Tytanusowie:
6.Mariola Tytanus- została adoptowana przez Irenę i Mariana i przez nich wychowana. Ma aspiracje rodzinne. Szybko zaakceptowała Edytę, ale nie jako matkę. Tą pozostawała dla niej zawsze ciotka- Irena. Jest żoną Simona i matką Alberta i Bartka.
7. Simon Tytanus- bohater mojego fs. Pan domu . W czasie gdy Mariola ciężko pracuje w Policji on opiekuje się domem. Mąż Marioli. Spłodził dwóch synów.
8. Bartek Tytanus- diabelnie bystry i sympatyczny. Kochają się w nim wszystkie dziewczyny w Dziwnowie . Na szczęście nie jest romantykiem tylko naukowcem . Jest pierwszym synem Simona i Marioli.
9. Albert Tytanus- za wiele o nim powiedzieć nie można ^^''. Jest drugim synem Marioli i Simona.
Hammerowie:
10. Magdalena Hammer- Najmłodsza corka Mariana. Marzy o popularności.
Jako mała dziewczynka lubiła dażnić starszą siostrę. Teraz jej to przeszło .
Jest żoną Adama.
11. Adam Hammer- młody polityk. Marzy o karierze i popularności. Mąż Magdaleny.

Historia Rodziny:
Wszystko zaczęło się, gdy dostałem Sims 2 . Stworzyłem wtedy dwa Simy- rodzeństwo. Byli to Marian i Irena Maximusowie. Ich życie biegło beztrosko. Irena- naukowiec zarabiała pieniądze, a jej brat zajmował się domem. W pewnym momencie poczuli potrzebę posiadania ziecka, ale ja nigdzie nie widziałem dla nich kandydatów. Marian zadzwonił do Biura Adopcyjnego i zaadoptował niemowlę. Była to dziewczynka, tórej nadałem imię Mariola. Irena awansowała, Marian zdobywał umiejętnościkucharskie i kreatywność , a Mariola rosła pod troskliwą opieką rodzeństwa. Gdy była nastolatką stworzyłem nową simkę - Edytę. Marian poślubił ją i wszyscy przenieśli się do nowego domu. Urodziła im się córka- Beata. Marian i Irena wkrótce stali się emerytami,Mariola dorosła, Beata została dzieckiem, a Marianowi i Edycie urodziła siędruga córka- Magdalena.
Mariola wyprowadziła się i wkrótce poślubiła Simona Tytanusa. Urodził im się syn Bartek. Tymczasem pozostałe córki Mariana rosły. Beata została nastolatką, a Magdalena dzieckiem. Ku mojej wielkiej przykrości Irena zmarła ze starości(ale rym ^_-). Czas leciał i gdy Magdalena stała sięnastolatką...z przerażeniem odkryłem, że jako nastolatki są prawie identyczne!
Po jakimś czasie stworzyłem dość dziwną rodzinę, w której byli m. innymi dwaj mroczni osiarze. Nastoletni syn jednego z nich- Martin został chłopakiem Beaty, a niedługo potem (gdy oboje osiągnęłi uroczą 18-tkę) jej mężem i zamieszkał wraz z nią. U Tytanusów Bartek był już nastolatkiem, a Albert ( urodzony w międzyczasie syn Maroli i Simona) dzieckiem. Edyta została emerytką, a Martinowi i Beacie urodziła się córeczka- Karolina. Magdalena zdobywała popularnośćwśród znajomych. Gdy dorosła wyprowadziła się od rodziców, uwiodła młodego polityka i wzięła z nim ślub .
To na razie tyle..mam nadzieję, że nie zaśniecie.
  Odpowiedź z Cytatem