Temat: Zaklęcie
View Single Post
stare 17.02.2005, 15:37   #1
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie Kawaii, ty weź sie w garść dobra?

Cytat:
Napisał kawaii
chodziło o to, że Martab3 nie miała ochoty zajrzeć do księgi zaklęć i musiała założyć bezsensowny temat. A dokładnie- nie wiedziała, składnikiem jakiego zaklęcia są rzęsy czarodzieja. Jeśli nie rozumiesz, to prostu wyjdź z tego tematu, a jeśli bardzo cię to interesuje- napisz PM do Martab3 i zapytaj, co miała na myśli. Takie bezsensowne posty są... bezsensowne po prostu . Czy ja mam teraz też zapytać: "no to co chodziło w tym poście? bo nadal nie rozumiem...". Zastanów się chwileczkę.
Wiesz co, kawaii - prawie na każdym temacie w forum , za przeproszeniem, odwalasz jakiś tekścik, którym ktoś po prostu może się poczuć URAŻONY. Naprawde, musiałeś/aś dać posta, w którym jest napisane, że Marcieb3 nie chce sie zajrzeć doksiegi (Martab3 - nie martw sie tym, ja tak nie uważam z resztą pewnie jesteś inteligentna/y i tego nie bierzesz pod uwage)? Wiem, że pewnie dostane za to jakieś upomnienie czy co, ale musiałam ci to powiedzieć.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.