View Single Post
stare 18.02.2005, 09:32   #9
kasiaw4
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Katarzynka
Kurcze no!!! Jeszcze wczoraj rano grałam sobie w simsy...niestety wczoraj tata zformatowal dysk no i... mam teraz taki sam problem... Chce zainstalowac The Sims 2 ale ostaje mi na 23 %. Poprosze brata albo tate aby to naprawil.... jeeezu tragedia... tate to zabije (bo dzis sie dowiedzialam ze sformatowal dysk). Ehh i wszystkie meble, skiny itd. poooszłyyyyyyy musze wszystko od poczatku ściagać... dobrze ze przynajmniej tego az tak duzo to nie bylo jak np. kiedys mialam w Te Sims 1....

edit. Hej czy ktokolwiek moze mi powiedziec co z tym fantem?? Co zrobic? Jak trzeba cos w systemie to niech powie co ... to bede chociarz wiedziala mniej wiecej co robic a jak nie to bede mogla przyblizyc problem i jego usuniecie mojemu braciszkowi.... Plz... Pomocy..kto sie na tym zna??
A czy masz dysk podzielony na partycje? jeżeli tak i była formatowana ta tylko z systemem to musisz usunąć 'recznie' takalog gdzie masz zainstalowane simy i zainstalować jeszcze raz - ja coś takiego miałam... i mi teraz działają - tobie też powinny
  Odpowiedź z Cytatem