View Single Post
stare 19.02.2005, 10:09   #85
♪Suzka♪
Guest

Idea miód+miód+miód - oto wasze wybawienie...

Cytat:
Napisał vana
Moja simka ma różczkę (więc chyba jest magiczną simką) i jak zjadła biszkopcika, a miała wtedy wszystkie wskażniki wysokie, była noc to miała głowę osła a po nektarze stawałą się duchem, też była noc i też niała wszystkie skaźniki zielone. czemu u was nic się nie dzieje to ja nie wiem ale prosze nie nazywac mnie oszustką :/
Po prostu chodzi o to, że ten biszkopcik powoduje, że jak się jest barzdo głodnym czy co tam, to on poprawia nastrój...nic dziwnego, że miałaś głowę osła przy statystykach na maksa. Przy takich to się tak właśnie robi...a ten nektar to po prostu efektzaklęcia Wyjście Ze Skóry, i tyle, tylko pod inną formą. (Gdyby to było coś innego... ;( :1smutny: )A co do tajemnych zaklęć - chyba nie ma rzadnych...a może? Np. w księdzę kucharskiej są wolne miejsca to rzeczywiście coś tam było "tajemniczego", więc może w czarodziejskiej księdzę też coś będzie...ja coś tam słyszałam o nowym zaklęciu i że to było:
muchomory+muchomory+smocze łzy, tylko nie wiem czy to dla dzieci czy dorosłych i czy to rzeczywiście nowe...acha, chwila! Ja to znam takie coś że trzeba miód+miód+miód i wtedy w cudotwórcy będzie nowa opcja "make"...możecie wypróbować, jak chcecie...