View Single Post
stare 18.10.2003, 10:02   #26
Fushma
Guest

Domyślnie

Tylko sie nie gniewajcie.....bo tu jest tak samo jak z Olciąą że wiecej tresci a nie fotek ....przepraszam bo ja ostatnio strasznie malo gram w simsy....dlatego że neta mam teraz do konca października...
,,Przyjaciolki pól bogate "

Gdzies na odludziu....stał wielki dom.....tak wielki że trudno było sie do niego dostac....w środku mieszkaly trzy siostry...Christina, Jenifer i Karolina...Oczywiście najstarsza, Christina ciagle je uczyla... ,,zachowuj sie przy stole"... ,,posprzątaj to bo jak ja odejde to chcesz byc wychowana na takiego brudasa??". Jenifer w wieku była po Christinie, a Karolina najmlodsza...

Podczas ostatniej nauki Jenifer wstala i tlumaczyla sie Karolinie ze ich sąsiadka ma o wiele ciekawsze zycie i chcialy by byc na jej miejscu.Sąsiadka takze byla nastolatką, a nawet córka prezydenta miasta .Wszyscy uważali ja za szczesciare i w ogole, ale ona uwazala ze jej ,,szczescie" jest za duże i zbyt meczace. A to sluzacy bedzie ciagle za nia chodzil ,a to bedzie miala za duzo jedzenia , a to bedzie miala suknie ktorych wcale nie chce.

Teraz przejdzmy do niej.. gdy ją widzimy przymierza piekna suknie, ale ona sie skarży ze chcialaby ta co wisi na jej jakby ,,wieszaku" w domu...ona to tak nazywa..

To byla tylko prezentacja o czym bedzie te fotostory i jakie beda postacie . Mam nadzieje,ze prezantacja sie podoba ???