View Single Post
stare 24.02.2005, 00:07   #4
trawka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał sara lee
Ja ostatnio troszkę dawno grałam... Ale dziś rano postanowiłam nadrobić stracony czas... Wchodzę do swojej okolicy, wybieram rodzinkę, której ma się urodzić niemowlę i czekam... Za chwilkę filmik i już Ja patrzę, a tu jakieś mutanciątko!!! Jakiś błąd ze skinem, albo coś, ale wygląda okropnie!!!
Mały cyklopek :wacko:
Mam nadzieję tylko że jak podrośnie, to wszystko wróci do normy... Dam znać

o matko straszne dziecko! na miejscu twoich simow balabym sie spac w nocy

ja mialam kiedys cos takiego, ze opiekunka polozyla spac mojego malego bachora. no i stala tak nad tym lozeczkiem i stala...nic nie moglam z nia zrobic i musiaalm uzyc kodu.

druga sytuacja to taka, ze kupilam barek. wkurzal mnie wiec go usunelam albo codem albo sprzedalam (nie pamietam bo bylo to dawno) i po usunieciu moje simy zachoywaly sie tak jakby ten barek nadal tam stal! nie chcialy podejsc bo niby "cos" tam bylo.

trzecia sytuacja to taka ze moja simka (dina kaliente) byla w b. dobrych kontaktach z ojcem swojego meza. no i przyszlo mi do glowy ze fajnie by bylo jakby miala z ojcem meza dziecko (podobno emeryci nie moga miec dzieci...) pare razy dawalam na opce "postaraj sie o dziecko" i nic. pozniej przywrocilam dobre kontakty z mezem i tez staralam sie o dziecko i nic dodam ze maja juz malego bachora

mam pytanie: simy na widok dona lub niny gwizdaly wzdychaly itd. czy jest taka mozliwosc ze np. urodziny mi sie jakis sim i tez beda za nim szalec? lub dziecko niny i dona tez bedzie takie ladne jak oni i bedzie poodbac sie innym simom??

Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 24.02.2005 - 00:39
  Odpowiedź z Cytatem