Cytat:
Napisał Saphira
Miałam takiego ślicznego, milutkiego, żółtego smoczka (tym razem odejście od reguły)  . Pyritie się nazywał. Jak zaczął gryźć, to dałam mu gryzaka i wszystko było w porządku  . Jadł kwiatki (miał wszystkie rodzaje do wyboru). Bawił się z mojim kotkiem w berka. Ale potem znów zaczął gryźć i nic się już nie dało zrobić :1smutny: . Musiałam go uwolnić. Czy możecie służyć radą i powiedzieć jak zapobiec skutecznie takim napadom wściekłości? :?:
PS. Nie śledziłam wszystkich stron, bo musiałam wyłączyć komputer, a potem to nie było sensu przewijać tych 30 stron. Ustalono w końcu, czy zielone smoki istnieją?
|
Oj, to odpowiedź z numerkami będzie...
1.Hm...napady wściekłości...wiesz, ja miałam smoka tylko dwa-trzy razy i o tym nic nie wim...hm...napady sciekłości...nie.
2.Co do zielonych smoków - nie istnieją!!!!!Co prawda na pudełku jest taki jeden...ale wiesz co? Dam ci instrukcje, jak możesz to sprawdzić.
-Wejdź na
www.livin-it-up.net. Teraz kliknij na dział
hacked. Z hacked wybierz
cheats (albo
cheat...). Teraz wybierz
drugą stronę tego działu i ściągnij
ostatni przedmiot ze strony. Wpakuj go do gry, a następnie kup go sobie (tylko 5$, w różnych ozdobach) i wybierz z niego opcję
dragon i
imię smoka. Po wykluciu będziesz miała właśnie takiego smoka! Poza tym, ten przedmiot ma wiele innych zastosowań...sami spróbujcie
3.Proszę Was!!!!
O d c z e g o z a l e ż y kolor smoka!!!???