Cytat:
Napisał Błękitna Gwiazda
Ps.Jak mieć leoparda za chowańca
|
Nom jak Ania mówiła trzeba go ściągnąć więc masz tu link
http://bw.gry-online.pl/wyw.php?ID=download. Potem na pierwszej lub czwartej wyspie znajdujesz mały domek na odludziu ze srebnym zwojem, uaktywanisz go, i możesz wybrać sobie nowe chowańce.
Cytat:
Napisał Błękitna Gwiazda
Wczoraj kupiłam tę grę. Jest super. Mam tygryska. Jestem na drugiej wyspie i ie wiem jak odebrać wioski Lethysowi.
|
Znam lebszy sposób

. Rozbuduj swoją wiochę do wielkości takiego nowego Yorku, bo dzięki temu będziesz miała władze nad całą wyspą. Weź jakiś kamień (obojętnie jaki) i postaw go w swojej wiosce, wieśniacy zaczną się do niego modlić, a po czasie nad głazem będzie twoje logo. Ustaw ten błogosłwiony kamień w wiosce Lethysa i wiara podrośnie gdzieś około 100, potem porzucał lekko tym kamieniem (ale uważaj na domy i ludzi jak jesteś dobra), potem ustaw znów głaz swoijej wiosce i pnownie położ go do wiochy wroga, a i możesz potworzyć uczniów misjonarzy u wiosce Lethysa.
Cytat:
Napisał AinA 29
A co do chowańca jeszcze, to polecam zebrę. Jest sweet xd.
|
Ach...mój piękny chowaniec także jest zebrą

. Jest miły i uprzejmy bardzo, zna się na cudach nawet (uczę go już robić cud ptaków), jest bardzo spasiony ^_^ i bardzo słaby podczas walki. Hehe....,ale jak walczy może szybko nabrać siły, nauczyłem go cudu wzacniania

.
Cytat:
Napisał AinA 29
Nienawidzę 3 wyspy!
|
Mi się nawet podoba

. Nie muszę się chcoiaż raz zajmować tym głąbem

. Mogę zająć się wiochą i inny ważnymi sprawami, a co lebsze chowaniec ciągle rośnie :].
Cytat:
Napisał AinA 29
i jeszcze coś x>. Jak mieć nosorożca w B&W?? Jak przeglądam teraz "chowańce gdzie i jak" to nie widzę nosorożca.....
|
W poctawowej wersji niestety, bez odpowiedniego programu uczciwie go nie zdobędziesz. O ile słyszałem, to tylko w dodatku możesz go zdobyć uczciwie, a tak ściągnij programik KONG, który umożliwi Ci wybranie nosorożca (a co najciekawsze nawet ogra można wsiąść

). Ja programu tylko używam by sprawdzić ile mój zwierzak urósł, a tak nie bawię się nim

.
Cytat:
Napisał AinA 29
Znacie może sposób by zdobyć w jakieś 5-10 minut około 2 tysiące jednostek wiary??
|
Porzucaj kamieniami (tylko nie rozwalaj nimi domu), drzewami, pouleczaj lud, dawaj im jedzenie, drewna za pomocą cudu, rób deszcze, itp itp. Co jakiś czas zmieniaj cudy, bo wieśniaką się nudzi jak cud się powtarza.
Cytat:
Napisał A A A
A ja wszedzie tej gry szukalam i nic! To straszne. Mialam ta gre ale mi w CDromie wybuchla! :1smutny: To jest poprostu straszne! Pytalam sie w kazdym sklepie komputerowym o B&W ale wszedzie mowia - nie ma! - to juz sie dobijajace robi! 
|
Look here
http://www.planetagier.com.pl/x_C_Sz.html ja tutaj grę zamawiałem kiedy jeszcze 50 zł była warta :].
A jeszcze jedno! Kto by chciał zagrać przez sieć w B&W? :] Ale niena wojny, tylko tak dla zabawy, by nasze zwierzaczki mogły się spotkać

. Co wy nato, kto nato idzie? :]