View Single Post
stare 06.03.2005, 11:46   #10
Basieńka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał sara lee
Tylko w rodzince Marzycieli Kasandra zaszła w ciążę i urodziła bliźniaki. Chłopca (ciemnoskórego) i dziewczynkę (śniadą) i chłopiec jako niemowlę też był cyklopkiem!!! Ale stał się małym dzieckiem i "wyrósł" naszczęście z tego
Dobrze wiedzieć. Ja też lubie bawić się Kasandrą i ona najpierw pobrała się z Donem Latario i jak zaszłą w ciążę to on sie wyprowadził, ona urodziła bliźniaki (dwóch chłopców) i Don do niej wrócił, potem zrobił jej jeszcze jedno dzicko (córeczkę), potem się rozwiedli (i teraz on ma dziecko jeszcze z tą pokojówką i siostrami Kaliente) i teraz ona jest z tym Marzycielem i chce żeby też miali dzicko)

I raz jak ich obudziłam rano i Kasandra zrobiła śniadanie i on chciał usiąść do śniadania to zniknął. NIe umarł tylko zniknął. NIe zapisałam gry i włączyłam znowu i o tej samej godzinie zniknął, a wszyscy jakby nigdy nic dalej jedli śniadanie. TO się wkurzyłam i wyłączyłam (nie zapisująć) i włączyłam znowu. Wziąłam żeby ten Dariusz się wyprowadził wcześniej i potem znowu wrócił i już wszystko O.K.
  Odpowiedź z Cytatem