Cytat:
Napisał 35C4R00N
Spokojnie! Chodzi o to że instalator dodatku "Unversity" został napisany na długo przed wydaniem patcha do gry.
Ponieważ patch zmienia kilka plików, a instalator sprawdza wielkość pliku "sims2.exe" (zmieniony) to pojawia się błąd. Najnowszy patch (czwarty? chyba, nie podają numeru i usuwają z serwera starsze wersje) nie powoduje żadnych problemów przy instalacji dodatku "University".
|
Czyli wydadzą
trzeci patch ? który ma to potrawic ??
EDIT: Niemiecki serwis Sims Zone.de zamieścił wczoraj na swoich łamach ważną informację dotyczącą problemów z instalacją dodatku The Sims 2: Na studiach. Otóż okazuje się, o czym donoszą gracze z Ameryki Północnej, którzy już od tygodnia są szczęśliwymi posiadaczami dodatku The Sims 2: Na studiach, że takie problemy mogą pojawić się w przypadku osób, które zainstalowały pierwszego patcha do gry The Sims 2 aktualizującego grę do wersji 1.0.0.971 (zobaczcie news z dnia 30.11.2004).
Problemów z instalacją nie będą miały natomiast osoby, które nie zainstalowały patcha w ogóle albo też zainstalowały drugiego patcha aktualizującego grę do wersji 1.0.0.994 (zobaczcie news z dnia 12.01.2005). Jeżeli nie jesteście pewni jaką wersję gry posiadacie musicie w trakcie jej trwania przy pomocy kombinacji klawiszy CTRL + SHIFT + C wywołać okienko do wpisywania kodów i wpisać kolejno po sobie dwa kody - expand i gameVersion, każdy potwierdzając klawiszem "Enter". Nie wiem czy z podobnymi problemami spotkamy się w polskiej wersji językowej gry. Przypomnę więc tylko, że aktualną wersję patcha możecie pobrać tutaj.
CZYLI MI BĘDZIE DZIALAL !!! BO JA MAM DRUGĄ WERSJE PATCHA ! :JUPI: sorx , poprostu bozia mnie nie dala nauczyc czytac ze zrozumieniem