View Single Post
stare 09.03.2005, 17:41   #61
Thorin
Guest

Domyślnie

Fool - Mam pytanie /nie wiem czy już było/ przedstawie je na przkładzie.

Jest rodzina. Syn dorast i jedzie na studia a w domu pozostaje reszta rodziny. Teraz pytanie. Czy mona grać Rodziną pozostawionom w domu, czy tylko osobą, która jest na studiach a reszta rodziny czeka, aż uczeń wróci do domu. Czy jest tak jak to miało miejsce w TS1 Wakacje, że klikając na dom rodzinny zostaniemy przeniesieni do Campusu, czy jeśli klikamy na dom to pojawia nam się okienko i wybieramy kim chcemy grać /rodziną, czy studentem/ i czy też osobno wchodzimy do domu, klikając na dom rodzinny, osobno wchodziny, kiedy chcemy grac sudentem, wybierając go na wiasteczku studenckim. I jeszcze ostatnie, czy podczas gry rodzina może się starzeć, kiedy młody dorosły jest na studiach ?? I istnieje taka ewentualność, że gdy wróci do domu wszyscy będą już martwi ?? /oczywiście jeśli jest możliwość gry, gdy jeden z domowników jest na studiach/ ??

Cytat:
hmm, wiesz powiem ci ze gre mam od 2 dni i od razu robilem studentow. ale sprawdze to teraz jak najszybciej i sprobuje ci na to pytanie odpowiedziec.
Ok, dziękuje za fatyge.

Cytat:
edit: no dobra, wiec chcialem sprawdzic jakie to jest (...). wyjazd na studia to tak jakby wyprowadzka, 2 rozne rodziny, ktorymi trzeba sie osobno zajmowac. chyba, ze po studiach znow "polaczy sie" rodziny
Dziękuje, takie rozwiązanie /przez Maxis/ mi się podoba

P.S. Rzeczywiście z tego tematu zrobiła się nabijarnia, może tak darowac sobie podziękowania.

Ostatnio edytowane przez Thorin : 09.03.2005 - 18:22
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.