Cytat:
Napisał Still
Eureka :lol: ,Ja też mam pytanie .... co wam sie w grze nie podoba i najj bardziej podoba UWAGA ! pytanie do osób które już grały w the sims 2 na studiach
|
hmm no to może zaczne od tego ci mi sie podoba: swietna nowa muzyka, nowy gatunek muzyki - "College Rock" jest the best

hmm, na pewno nowe fryzurki do studentow, nowe kariery.. gitary, "laczenie rodzinek" psikusy no i swietna jest opcja "namawiania" np. do napisania za naszego sima pracy semestralnej
za to co mi sie nie podoba: tępota komputerowych simów - grać na jakims instrumencie umie jeden na dwudziestu, nigdy nie dojdzie do zadnego romansu - komputer + komputer.. to by musialo trwac chyba 2miesiace. komputer czesto stoi w miejscu i nie wie co robic, nie sprzata kompletnie nic, ciagle sie uczy i nie robi niczego ciekawego. na pewno tez brak widoku na wykladach byl dla mnie wielkim zawiedzeniem. wymagania sprzetowe (co jak co w akademiku na 16osob czasem niezle zatnie) no i bardzo przeszkadza w swobodnym poruszaniu sie po okolicy studenckiej - jak dla mnie nigdzie mi sie nie chce jezdzic nawet kupic komorke czy odtwarzacz mp3 bo to trwalo by z 5minut.
narazie tyle sobie przypominam, trudno mi tak naraz wszystko sobie przypomniec. jeszcze wszystkiego nie sprawdzilem
Cytat:
Napisał Anka*
A ja mam pytanie: Czy mieszkasz z ninnymi simami?? to znaczy wysyłam załóżmy Pana Roberta na studia i zapisuje potem wysyłam pana mikołaja to oni razem mieszkają??? i czy są takie osoby które są tam zawsze?? Takie sprzątaczki albo coś???
|
co do "pana roberta" to może mieszkac z tym kolejnym simem ale nie musi, jest wiele akademikow i mieszkanek. a co do osob, ktore sa tam zawsze - komputer dobiera tyle komputerowych simow aby zapelnic cala reszte pokoi, ale zeby twoi simowie na pewno zdazyli zajac swoj pokoj. no i jest jedna stala postac - kucharz., ktory co chwile gotuje nowe dania, kiedy zabraknie ich w stolowce. wychodzi tylko na chwile o godzinie 0:00 i przychodzi o 4:00 nad ranem. mozna u niego pracowac.